Yýldýz ortak sen de mi hapsoldun buralarda.
Nereye gitsek üstümüze oynuyorlar ortak.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýldýz ortak sen de mi hapsoldun buralarda.
Nereye gitsek üstümüze oynuyorlar ortak.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Ortak sorma.Ben adam olmam.
5 ay önce Akbnk full vardý. Sattým. 3-5 kaðýda girdim.Kâr zarar kar zarar derken tamamen sýfýra sýfýr ayný yerde.
Tek olumlu taraf var.5 ay önceki paramla þimdi yüzde 13 daha fazla lot alabildim.
Maliyeti yüksek arkadaþlara sabýr dilerim ama benim de baþka hisselerden zarar çok. Bunu iskonto gördüm aldým. Hayýrlýsý.
Sen hulk u ne yaptýn. Bunda yüksek deðildir umarým maliyetin.
Hepimiz aynýyýz ortak.
Ucuz diye alýyoruz.
Sonra yakalanýyoruz birinde.
6 yakýn maliyet var.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Bu hafta Ekonomi kurulu toplantýsýndan somut seyler cýkarsa mesela faiz artýsý, aktif rasyo indirimi, bankalara kar payý dagýtýmý izni o zaman borsa bu sefer yukselis yapacak ise bankalar onculugunde olur. Duserse de bankalar artýk daha saglam durur. Bakalim ne kararlar cýkar. YTD
Saðlam durdu.
4,70'li rakamlarda tutundu.
Cari fiyat 0,68 usd.
Batýk kredilerle ve iþ bilmez ekonomi yöneticileri ile, 0.50 usd altýný bekliyorum.
Nasip kýsmet bakalým.
Gelirse alýrýz, gelmezse de baþka hisselerde kýsmetimizi ararýz.
1En az 400 baza ihtiyaç var aktif rasyo tamamen kaldýrýlmalý kredi veren verir vermeyen vermez... dövizi serbest býrakmalýlar gideceði maksimum yer 8 9 lira bence bu halde tuttukça daha çok enerji birikiyor tepki yükseliþini yapsýn satmak isteyen satar geçer
2 katma deðerli üretime geçilmeli artýk beton olayý bitirilmeli emlak baloný yýkacak bu ülkeyi...
3atatürk dönemi devletçilik modeli uygulanmalý 81 ile 81 fabrika temasýyla yola çýkýlýp fabrikalaþma saðlanmalý yurt dýþýndan ithal edilen ve üretimi mümkün olan ne varsa onu üretmeliyiz.
3 ülke göstergeleri makyajlý olmamalý enflasyon yüzde 25 ise cesaretle yayýnlanmalý bunu düþürmek içi yapýsal reformlar yapýlmalý
4.isrsf önlenmeli gereksiz yatýrýmlardan vaz geçilmeli yol bina saray vs gibi.
5. varlýk fonu ortadan kaldýrýlmalý yada þefaflaþtýrýlmalý
6 liyakat özellikle ekonomi yönetimimi ayný bilim kurulu gibi bir yönetim yapmalý Ekonomi yönetim kurulu olmalý ekonomi bakaný bu kurulun kararlanrýný uygulamalý
7. Merkez bankasý tamamen özerk olmalý faiz kararýný kendisi vermeli.
8. Siyasetçiler ekonomi konuþmamalý sadece ekonomiye hizmetlerdeki
9. halkýn refahý artýrýlmalý geliri yükseltilmesi
10. piyasa yönetimi özellikle ürün ve hizmetlerde vergi indirimi yapýlmalý ama fiyat artýþlarýnýn önüne geçilmeli
11. Ülkrmizde üretilmeyen ürünlerden kdv alýnmamalý ülkemizde üretilen ürünlerden ötv alýnmamalý
12. Ülke yer altý madenleri iþletilmeli yurt dýþýna hammade olarak deðil iþlenmiþ maden olarak sayýlmalý
13. Ülkeler ile dostluklar kurulmalý ticari anlamda diyorum bu olmalý. kendi ülkemizin lehine kararlar alýnmalý dünyanýn bekçisi biz olmamalýyýz.
14 bankacýlýk sistemi güçlendirilmeli
bir vatatandaþ olarak önerilerim bunlar.
Serbest piyasayý artýk serbest býrakmalýyýz ne kadar saçma bir cümle oldu dimi![]()
Yer Ýmleri