Bende 9tl girdim mal girdikçe giriyor satmayacam. Ytd. Bu hafta yükselmez ama kalsýn elimde.
Bende 9tl girdim mal girdikçe giriyor satmayacam. Ytd. Bu hafta yükselmez ama kalsýn elimde.
Evet Sn Human, incelemiþtim... 5,6 milyar TL riskli kredi miktarý var. Ama ben genelde banka bilançolarýnda Özkaynak karlýlýðýna bakarým... Yýlda 2-3 milyar TL Özkaynaklarý artýyorsa Riskli Kredi sorun olmaz diye düþünüyorum...
Ayrýca verilen kredilere oraný %2,26... Bence endiþe edecek oran deðil...
Tek sýkýntý...
Holding Bankalarý olan Akbank ve YKB diðer bankalara oranla ISC, VAKBN ve GARAN a göre hýzlý düþme sebebi Holding bünyesinde bulunan diðer firma ve þirketlerin Yabancý Para karþýlýðý borçlarý...
Mesela burada en riskli firma TeknoSA dýr... Bimek s bitti.. TeknoSA borcunu yapýlandýrmak istese herhalde Halkbanka yada Vakýflar Bankasýna gitmeyecek direkt Akbank a gelecektir...
Ýþte bu yapýlandýrma sýkýntýsý önümüzde bilançolarda karlýlýðý yada Özkaynak artýþýna sýkýntý getirir mi? Sorusu akýllara gelmiyor deðil...
Lakin bunun Akbank da fiyatlarýn içine girdiðini düþünenlerdenim....
Sanýrým Sn.Human sizin bahs ettiðiniz bu haber link in de var...
Akbank 'da sorunlu kredi ciddi oranlarda.. 31 Milyar TL deniliyor....
https://ahvalnews2.com/tr/bankalar/i...anka-sikintida
Son düzenleme : selka; 14-05-2018 saat: 18:09.
8,28 TL yi yine gösterdiler... Ýzlemeye, kademeli alýma devam... Ortalama 8,34 TL... Maliyet düþürmeye devam....
Maliyet düþürmek için ben hep
Satýp beklemeye geçtim. Haydiii
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatýrým Tavsiyesi Deðildir... Kimse Dikkate Almasýn...")***
Yer Ýmleri