Evet.. Kabul Akbank'ta sorunlu krediler olduðu ve miktarýnýn fazla olduðunu inkar etmiyorum. Lakin; bu sorunlu krediler olmasaydý, Akbank ý kimse 8,30 TL den vermezlerdi...
Evet.. Kabul Akbank'ta sorunlu krediler olduðu ve miktarýnýn fazla olduðunu inkar etmiyorum. Lakin; bu sorunlu krediler olmasaydý, Akbank ý kimse 8,30 TL den vermezlerdi...
akbank taki sorunlu krediler yüzünden mi, yonca +3 yaparken akbank zar zor +1 yaptý ve günün en çok para çýkýsý olan hisselerde 2. oldu...
HEPSÝ BAHANE...
Hayret ediyorum... 4.60 a sevinir hale geldik...
Algýyý psikolojiyi böyle yýkýyorlar.
Kabullendiriyorlar... Buna sevinir
Hale geliyoruz. Demekki diðer
Dalgalanmalarda 5.80 yapýp
Tedbir alýnýp 5.40 a inse yine
Sevineceðiz. Bunun böyle devam
Edip gittiðini düþünün.
Allah muhafaza... gazamýz
Mübarek olur inþaallah...
Sonuç: bir canýmýz kaldý
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatýrým Tavsiyesi Deðildir... Kimse Dikkate Almasýn...")***
HerkeS Çalý lar arasýna girmiþ burada...
Çýkýn artýk yaz geldi... :-)
8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatýrým Tavsiyesi Deðildir... Kimse Dikkate Almasýn...")***
Sayin þimþek: Bankalarýn sermaye yeterliliði son derece güçlü... demiþ... Çýkýn artýk çýkýn....
Citi'nin bankalar icin bu hafta cikan raporu imzamda, son sayfada. AKBANK da var.
Resim olarak sadece Halkbank'la ilgili kismi koydum ama PDF'te butun bankalarla ilgili ozel kisimlar var. 35 sayfalik PDF'i okumanizi tavsiye ederim uzun vadeli ilgileniyorsaniz hem bankanizla, hem de sektorle.
Tahvillerden dolayi bankalarda fiyat indirmis. Ama butun bankalara AL onerisi var.
Cok yazi geldi ustune, geride kaldi Citi'nin raporu. Burda: http://www.hisse.net/topluluk/showth...07#post2229907
koskoca Akbank bu kadar sahipsiz olabilir mi.
rezilliðe bak...
Yer Ýmleri