Her gelen yüzde 10 almaya geldim diyor sonrasý malum.
Her gelen yüzde 10 almaya geldim diyor sonrasý malum.
Burada atýp tuttuðum yazýp çizdiðim hiç bir þey yatýrým tavsiyesi deðildir.
Borsada öðrendiðim tek þey SAkýnýn, SAkýndýrýn...
bu adi hisse yüzde10 yapsýn bu sayfalarda kimse kalmaz.bu fiyatlar belkide hissenin tavaný olacak.iki yýl önce bir araba 30-50 bin arasýyken þimdi 300-400 bin tlye çýktý iki yýl önce 1000 tlye alýnan bilgisayar þimdi 5-6 binliraya çýktý oysa milli varlýðýmýz akbank ise iki yýl önceki fiyatýndan dahada düþük fiyatta.iþte düþman bir ülkeyi böyle bedavaya teslim alýyor.ALLAH sonumuzu hayýr eylesin.bu milletin aklý neden hala baþýna gelmiyor bu millet neden hala uyanamýyor.beþvakit namazýmýzda dua ediyoruz dualarýmýzý kabul buyur yarabbi.
Son düzenleme : .bozoklu.; 08-09-2020 saat: 19:35.
Endeks yesilken az cikiyor
Endeks kirmizi iken cok düsüyor
Gelde küfür etme
SM-G960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...19#post4744119
Garanti'ye yazdým. Akbank versiyonunu da yapalým.
15 Mart 2020 tarihli haberden alýntýladým;
Kulüplerin güncel borcu 10 milyar deðerini geçti;
Kulüpler tarafýndan Borsa Ýstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydýnlatma Platformunda da yer alan açýklamalara göre "Dört büyükler"in toplam borcu, 10 milyar 434 milyon liraya ulaþtý.
Fenerbahçe'nin borcu 4 milyar 250 milyon lira
Galatasaray'ýn borcu 2 milyar 825 milyon lira
Beþiktaþ'ýn borcu 2 milyar 314 milyon lira
Trabzonspor'un borcu 1 milyar 45 milyon lira
Bu da Akbank;
Bir buçuk yýllýk kârý 3 kulübün bütün borçlarýný kapatýyor neredeyse. Ama gel gör ki kulüpler rekor kýrýyor borsada, banka sürünüyor.Akbank, 2019'da 5 milyar 352 milyon TL konsolide net kar elde etti.
Müdürü Binbaþgil, "Bankamýz ilk yarýyýlda 975 milyon TL vergi karþýlýðý ayýrarak 2 milyar 885 milyon TL konsolide net kâr elde etti" dedi.
Baþka da bir þey demiyorum hakim bey.
Dua edelim.. Asagi kirmasin.. Surekli sikisiyor ama asagi sikisiyor.. [emoji1787]SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri