ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
çok deðerli kardeþim bu tavsiye dediðin þey en katý emirdir. bu kurumlar kendilerini sýnýrsýz yetkiyle donatýlmýþ istediði zulmü yapabilen organlardýr bunlarýn rýzasý hilafýna bir iþ yaparsanýz verecekleri zalimce cezalarla uyduruk minareyi çalan kýlýfýný hazýrlar tavýrlarýyla bankayý iflasa sürüklrler. yakýn zamanda akbanka 150 milyon cezayý acýmasýzca uyguladýlar bunlarý yargýlýyacak bir merci yok.lütfen biraz gerçekleri görelim .demokratik bir denetim mekanizmasý yok TÜRKÝYEDE.ATANMIÞ BÝR ADAM O MAKAMDA ÝSTEWDÝÐÝNÝ YAPMA YETKÝSÝNE SAHÝPTÝR.o 150 milyon cezadan sonra hisse belini doðrultamadý.bu durumu neden görmek istemiyorsunuz.cezadan önce 6 tl üzerinde seyrediyordu.cezayý yedikten sonra yabancý bddk nin boy hedefinin AKBANK olduðu kanatine vardý ve bankayý herfýrsatta satmaya baþladý ve hala satýyor.unutmayýn kesilen cezanýn çok büyk bir kýsmý akbanka idi diðerlerine sembolik ceza vemiþler.
Son düzenleme : .bozoklu.; 01-09-2020 saat: 22:00.
O konuda hem fikiriz.MB ve BDDK artýk bankalarý rahat býrakmalý serbest piyasayý,serbest býrakmalýlar.Ama demek istediðim BDDK kadar bankalarda suçlu burada hiç sesleri çýkmýyor.Ne bilim madem temettü veremiyorsun,vermen yasaklandý.Hisse geri alýmý yap destek çýk bir þeyler yap yani ben nasýl izliyorsam bankada ayný þekil izliyor haksýz mýyým ?
[QUOTE=v**ue;4727443]O konuda hem fikiriz.MB ve BDDK artýk bankalarý rahat býrakmalý serbest piyasayý,serbest býrakmalýlar.Ama demek istediðim BDDK kadar bankalarda suçlu burada hiç sesleri çýkmýyor.Ne bilim madem temettü veremiyorsun,vermen yasaklandý.Hisse geri alýmý yap destek çýk bir þeyler yap yani ben nasýl izliyorsam bankada ayný þekil izliyor haksýz mýyým ?[/QUO
arkadaþ nasýl sesi çýkar demekratikbir sistemmi var ki?itiraz edersen bu fetöcü diye ömür boyu hapis yersin.ses çýkaranýn soluðunu kesiyorlar.
o basýna yansiyan yumuþatýlmýþ hali. temettü için bddkdan izin gerekiyor, vermeyince dagitamiyorsun. verdiðim linki bakýn
https://m.bloomberght.com/haberler/h...u-izni-vermedi
neyse zaten bankalarýn vereceði temettü yüzde üç beþ, birþeye benzemez.
bu arada eski halkbank ekibi burada toplanmýþ galiba, biraz da burada batalim 🙄
Halk gibi yap bi 3 5 de yüzümüz gülsün
Yer Ýmleri