Agzini hayira ac abi trade edip maaliyet dusurmekten helak oldum 1 ay daha surunurse zarar filan kalmicak zaten..SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Agzini hayira ac abi trade edip maaliyet dusurmekten helak oldum 1 ay daha surunurse zarar filan kalmicak zaten..SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardeþim böyle çýkarým mý yapýlýr?
Þu kriz-savaþ riski bitse dolar dusermismis.Teyzemin þeyi olsa eniþtem olurdu oldu bu tam. Senin krizin bitmez kardeþim anla artýk bunu bitmez.2 yýl önce ne vardý hatýrla. Peki 2 yýl sonra ne olacak tahmin et. Bulamazsan söyle ben yazarým buraya.O yüzden bu masallarý býrakýn. Ya posta koyunca ekonomik siyâsi gücün olacak,yoksa yine hakkýný arayarak ama politik þekilde ulkeni koruyacaksin.Trump in bir twiti ekonomini allak bullak ediyorsa nasýl yarýna güvenle bakacaksin.O kadar uðraþ emek ver sonra iki kelimeyle heba olsun herþey. O yüzden býrakýn bu masallarý. Doyduk artýk.
Dolar dunyada dusuyorken bizde firladi.. Bunun savas riski ile ne alakasi var ? Bu tamamen bizim ekonomimizin yoklugu ile alakali..SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen öyle. Hayýr her dolar yükselince akýllarýnca mazeret buluyorlar ya.
Niye baþka ülkelerde olmuyor .Benzer riskler hiç onlarda olmuyor hep bizde mi oluyor. Öyleyse eðer bu daha büyük bir sorun.
Biraz zeki olan,çok deðil biraz,bir binanýn temeline bakar önce. O saðlam deðilse 4.kattaki evin sorunlarýný tartýþmak hava civa.
Bu arada paramin 4te 1 iyle Akbanktayim. Ýlk alimi sanirim temmuz gibi ufaktan yapmistim 5.80di. Ala ala ortalamayi 5.07ye cektim. 4te1 buradayim, herkese bol þans. Bugün 11.50lerde eski aþkim ipege goz kirpayim dedim, elim biraz agirdir, alayim diye bakarken tavana gitmis nasiplenemedik malesef.
bist 150 bin olsa bankalar %5 anca çýkacak, görüntü bu
Zaman enerji ve borçlariný öteleyen spor hisselerinin zamaný. Petkim daha geçen gün 3.80 di. Belki yarin 4.80 olur. 1 haftada 1 lira. Bankalarýn 1 lira prim yapmasý aylar belki yýllarý bulacak görüntüsü var. Milletin anasýndan emdiði süt burnundan geldi. Yazýk burada kaybedilen yýllara, pul olan tasarruflara. Yazýklar olsun, periþan ettiniz yatýrýmcýyý.
Yatýrým al sat tut tavsiyesi deðildir
Yer Ýmleri