Laguna Hocam grafikler, çizgiler doğru güzel olabilir. Olabilir diyorum çünkü bu grafik işinden pek anlamam. Sizin iyi niyetinizden de şüphe etmiyorum.Ama ne zaman bu tür grafikler yazılıp çizilsin % 90 tersini yapıyorlar. Malesef bu çoğu kez böyle oluyor. Olan da küçüklere oluyor galiba. çok madur var. İnşallah bu kez güzel olurytd
Son düzenleme : Aysever; 17-09-2020 saat: 00:22.
10/AKBNK grafiğinde 13 günlük basit HO altına inmedikçe fiyatlarda düşüş eğilimi devam edebilir. Gerçek fiyat grafiğinde, güncel fiyatlar her ne kadar düşen trend çizgisine yaklaşsa da, düşüş akımının etkisinden çıkabilmek için, yüksek alıcılı ve para girişinin olduğu bir veya iki bar görmeliyiz. Düşüş trendi kırıldıktan sonra hemen hızlı yukarı bir harekette olmayabilir ve yatay bir süreçten sonra uzun soluklu yükseliş hareketi başlayabilir.
10/AKBNK grafiğinde son iki aylık hareketler, yükselişin sonunu, RSI ile uyumsuz bir flama yada yükselen üçgen hedefi ile bitirmek isteyebilir. Bu durumda hisse fiyatı hiç istemediğimiz yerleri görür. İşlem hacminin normalden çok yüksek olduğu gün dönüş sinyalinin ilki alınmış olur.
Değerli ortaklar, grafik ve açıklamaları felaket tellallığı yapmak için değil, bir durum tespiti için paylaşıyorum.
Grafikler ile ilgili olumlu veya olumsuz sorusu olan arkadaşlarımın sorularını özelden ve ya buradaki forumdan yanıtlarım
Saygılar,
https://www.tradingview.com/x/XABRg3JG/
------------------------------------------------------------------------
Al-Tut-Sat tavsiyesi değildir. Her koyun kendi bacağından asılır.
Son düzenleme : AYININ OĞLU; 17-09-2020 saat: 05:06.
(Müslüman ülkeler arasında ki çok belirgin farkımız, ülkemizin Ataturk ilkeleri üzerine kurulmuş temelidir,bunu kaybedersek yok oluruz biz.Zenginlik bir şey ifade etmez, ortadoğuda çok zengin ülke vardır ama yaşantı sıfırdır.modern,demokratik,çağdaş bir ülke olacaksak bu ilkelerden asla vazgeçemeyiz.Herkesin birbirine tahammül etmesi çağdaş ülkelerde olur.Hukuk, adaletli işlerse o ülke güçlüdür.)![]()
ümüdim kalmadı.not hikayesi sonrası satanlar olur sonra bankalar en kötüyü geride bırakır diye düşünüyordum.ciddi ciddi alış fırsatı vermesi beni umutsuzluğa sevk ediyor.ay başı piyasada maaşlar artı bes lerde yatan yeni primlerle bile üç-beş kademe kalkmadığına göre ......![]()
ben birşey bilmiyorum.bilsem burda işim ne.
82.000 endekste 5 lira akbank.111
000 endekste 4.89 lira.30.000 kusur endeks yükselmiş...akbanka bakarmısınız....bunun adı soygundur.borsaya kimse gelmiyor !!!!! Gelmez tabi, niye gelsin bile bile soyulmaya.gorunen köy klavuz ister mi ? Istemez. Mal meydanda,soygun meydanda duruyor. 7 yaşında ki çocuk bile anlar bu borsada dönen kumpası.akil alacak gibi değil.eskiden çaktırmadan yaparlardı böyle soygunları...şimdi alenen .Borsada lafın ,sözün bittigi yerdeyiz.Ne yazarsanız, ne çizerseniz nafile.artik yüzleri eşek derisi gibi olmuş hisse yapıcıların,tahtacilarin,speklerin vs
borsayı kumarhaneye çeviren ekonomi ve hükümet politikalarıdır.birşirketin kazancını hakça ortaklarıyla paylaşımına karışan bir hükümet kazancınızı ortağınıza vermeyin birtakım blanço usulluri ve hileleriyle iç edin hırsızlayın böylece hissealıp yatırım yapan yatırımcıyı madur edin anlayışını yasallaştırmak anlamı taşır.böyle insanlar ALLAHA inanıyor ve yüce ALLAHTAN korkuyor olabilir mi?bu sorunun cevabı DİNİ KULLANARAK küçük yatırımcıyı madur ediyor yem ediyor en büyük vicdansızlığı ve zalimliği yapıyor demektir.ALLAH zalimleri kahreylesin.AMİN.
Yer İmleri