89..90...mal almamý vermemi...
soru ve cevap bilen kazanýr..
ytd..ytd..
sözün ve grafiðin biittigi yrdeyiz..
89..90...mal almamý vermemi...
soru ve cevap bilen kazanýr..
ytd..ytd..
sözün ve grafiðin biittigi yrdeyiz..
Bu fiyatlar dibe yakýn diye düþünüyorum. Burdan alan%10 kaybetse %90 kazanýr
Benim maliyet 8.20 +enflasyon
insan olanýn baþýna herþey gelir.benim maliyetim 5 ile 6 tl arasýnda bizim bile canýmýz yanýyor senin ki daha yýkýcý.acýný paylaþýyor sabýrlar diliyorum.birzamanla 10 tlden halk aldým 4 tlye düþtü ordan çýktým baþka þirketlere geçtim ana sermayemi kurtardým burada akbanka ucuz kaldý diye yakalandým.akbanktan hisse aldýðýma çok piþmaným. kimse bulaþmasýn bankalara çünkü ekonomimiz çok kötü.ekonomi yönetimi çok cahil ve çaðdýþý.güven duygusu bitti borsa kumarhane oldu.reel faiz 8,5 gerçek faiz 13 böyle çarpýk bir ekonomi düzeni içindeyiz. dolarý zaptedemiyoruz. ülke hergün dibe vuruyor.ülkeyi yönetenler mutlu ve mesut lüks içindeler.dargelirli aç ve periþan.
ALLAH sonumuzu hayýr eylesin.
Kýþýn ekgyo da 1.04 kadar çekildi. Herkes bitti battý derken 3 ayda 2.40 gördü. Þu an bankalara o oyunu çektiler. Notlar düþtü, dolar 8 e doðru yaklaþtý... Yabancýlara kaymaklý ortam oluþtu.
Yakýnda bankalara giriþ bekliyorum. 24 yýldýr borsada yým. Risk her zaman var. Daha önce de belirttiðim gibi kazanma ihtimalinin yükseldiðini düþünüyorum. YTD..
Yer Ýmleri