iDeal Özel Haber- Avrupa Parlamentosu, Türkiye'nin Doðu Akdeniz'de tek taraflý adýmlar atmamasý çaðrýsýnda bulundu
çift taraflý adým atýcaz milet dikkat edin..
ytd.ytd..
iDeal Özel Haber- Avrupa Parlamentosu, Türkiye'nin Doðu Akdeniz'de tek taraflý adýmlar atmamasý çaðrýsýnda bulundu
çift taraflý adým atýcaz milet dikkat edin..
ytd.ytd..
Ver kurtul klasik tarihimizin özeti.
Burada atýp tuttuðum yazýp çizdiðim hiç bir þey yatýrým tavsiyesi deðildir.
Borsada öðrendiðim tek þey SAkýnýn, SAkýndýrýn...
iþlem haçmi çok düþtü kimse bu fiyatlardan almak istemiyor 4 yolculuðu baþlamak üzere.demekki ederi buymuþ.siyaset aðalarýnýn ceplerine uygun oluncaya kadar düþecek sanýrým.ensonunda AKPARTÝNÝN AKBANKI doðacak o zaman TUT tutabilirsen. bu senaryo imkansýz mý çok kolay BDDK 4-5 KEZ CEZAYI basar iþ biter.('). bizim ülkemizde herþey olabilir deðil mi?... ben bir düþünce ortaya koydum ciddiye almayýn.biraz gülelim dedim
Sayýn Burzumvarg, grafik Akbankýn fiyat hareketlerinin tersidir. Bu grafikteki yükseliþler fiyatýn düþtüðünü gösterir. yani 10 br/AKBNK fiyatý dýr. 10 sayýsýný küsuratlý sayýlar görmeyelim diye aldým. 1 veya 100 sayýsý da kullanýlabilir. Örnek olarak Akbank güncel fiyat 5 tl ise grafikte 10 br/5=2 deðerini görürsünüz. Genelde kýsa pozisyon açan veya açýða satanlar bu grafiði kullanabilir.Burdaki fiyatlar ne bazinda? Akbank 2 tlleri mi gordu?
------------------------------------------------------------------------
Al-Tut-Sat tavsiyesi deðildir. Her koyun kendi bacaðýndan asýlýr.
yine temettü kýsýtlamasý 3 ay süreyle uzatýldý. hükümet þirketlerin parasýný yönetmeye devam ediyor.
Ne zaman normalleþeceðiz? Devamlý piyasaya müdahale YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri