KARANLIK ODADA akbanka resmen tecavüz ettiler. CITI 2,8 MÝLYON LOTU GÖMDÜ KUCAÐA ÝKÝ KADEME AÞAÐIDAN BIRAKTI.
KARANLIK ODADA akbanka resmen tecavüz ettiler. CITI 2,8 MÝLYON LOTU GÖMDÜ KUCAÐA ÝKÝ KADEME AÞAÐIDAN BIRAKTI.
Son düzenleme : .bozoklu.; 23-09-2020 saat: 18:57.
Banka endeksinin %2-3 yukseldiði günde yerinde saydý. Bu bankanýn özel bir durumi, sýkintýsý olmalý. Geriden gelen diðer tüm banka kaðýtlarý arayý açtý. Iþc ve Halkbank. Þimdi sýrada Vakýf var. Gelen geçen vurup geçiyor. Banka deðil ömür törpüsü
Citi sinekten aylardýr yað çýkarýyor. Endeksteki en ufak adrenalini satýþ fýrsatý olarak kullanýyor. Faizler artsa da bunu satýþ fýrsatý olarak kullanacak. Her gün kusuyor. Midesiz olunca direk baðýrsaktan atýyor haliyle.
Yatýrým al sat tut tavsiyesi deðildir
akbankýn bugümkü fiyatý 16 yýl önceki rahmetli SAKIP sabancýnýn(nur içinde yatsýn) öldüðü yýldaki fiyatla eþdeðer. hala arduygun harekete geçip binlerce küçük yatýrýmcýyý madur eden akbank fiyatlamasý karþýþýnda yüzünüz kýzarmýyor mu sayýn güler sabancý ve akbank yönetim kurulu baþkaný bayan sabancý?. bitiyoruz sayenizde ve tükeniyoruz. sayýn sabancý ailesi. emekli paramýz tuz buz oldu.eridi sizin umarsýzlýðýnýz yüzünden . sizden çok güçlü bir geri alým kararý bekliyoruz .
bu fiyatlarda son iþlemler olmasýný diliyorum.artýk iþimize bakalým.![]()
ben birþey bilmiyorum.bilsem burda iþim ne.
KARA GECTIK ..HAWAÝ FÝÞEK![]()
1166.xxx bende endekste ....
zzt przyt
gecerse..1126 ne güzel olur diim..
ytd...
eskiden mors alfabesi vardý... ne güzel geçinip gidiyorduk..
ytd..ytd..
Yer Ýmleri