Rezil ettiler kaðýdý, destek yok, altý baðlý deðil. Niye alsýn millet. Leþ gibi kokuttular bugün
Rezil ettiler kaðýdý, destek yok, altý baðlý deðil. Niye alsýn millet. Leþ gibi kokuttular bugün
Ýþin kötüsü daha zor günler var önümüzde(bu hisse özelinden bahsetmiyorum), kar kýþ korona, yurtdýþýnda þiþen balonlar. çok tarihi anlara tanýklýk edebiliriz. Allah sonumuzu hayýr etsin.
Burada atýp tuttuðum yazýp çizdiðim hiç bir þey yatýrým tavsiyesi deðildir.
Borsada öðrendiðim tek þey SAkýnýn, SAkýndýrýn...
Ne zamandýr süründüðü yatay seviyeyi aþaðýya kýrdý. Yukarý kýrar diye umuyordum ama olmadý.
Nerede durursa artýk.
Maalesef aþaðýya kýrdý.
Evet bugün 4.70 dokundu,4.72 kapadý.Bugün 4.71 den %20 daha aldým.Bugünkü düþüþ hacimsizdi fakat yukarýya doðruda çok iyi tepmedi.Yarýna bakacaz artýk.4.70 altý harekette beklemek lazým nereye kadar gider izlemek lazým.
4.53 tutmazsa altýnda 4,23 var oda tutmazsa 4,07 görünüyor.Rakamlarý yazarken bile utanýyorum.Tabii bu destekler yatay destekler arkadaþlar.Yükselen haftalýk trend zaten kýrýldý yukarýda 5,63 lerde þuanda.
herkese bol kazançlar arkadaþlar.
sn pilavlý maalesef þuan ki trend tüm dünyada bankalarý satýn durumu devam ediyor.Önümüzdeki rakamlar bunlar.Bizde de durum ayný bankalarýn yabancý aðýrlýklarý çpk olduðundan satýþ baskýsý sürüyor.
Kaç paraya düþünce müdahale ihtiyacý duyacak yönetim bakalým.Son düþüþte aksandýk 13 milyon lot aldý 4,95 ve 4.75 civarýndan bu sefer acý eþikleri ne kadar bakalým.
Bankalar iyiden iyiye yalama oldu. Teknik iþlemiyor, destekler çalýþmýyot, gelen vuruyor giden vuruyor. Bu dönem sadece çöp ve spor hisseleri kazandýrdý. Yabancý Bist30 + 1 le milletin anasýný aðlattý.
Yer Ýmleri