ISCTR 80, AKBNK -23, GARAN -24, YKBNK -34, VAKBN -57, HALKB -58. KIZILDAG çok yaklaþmýþtýn.
ISCTR 80, AKBNK -23, GARAN -24, YKBNK -34, VAKBN -57, HALKB -58. KIZILDAG çok yaklaþmýþtýn.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Gün içinde dedim herhalde AKBNK -23, GARAN -24 rakamlarý bile söyleyecek. ISCTR deyince kývýrýyor. Çünkü onu da biliyor.
Enflasyonun faiz getirdiðini bilmek için bu ülkenin 100 milyar dolarýný yakmaya gerek yoktu.
Bizim köydeki eþþeðe bi balya saman versen dile gelip söyler zaten.
Neyse.
Saðlýk olsun.
100 milyar dolar dediðin nedir.
Elinin kiri.
Bizi kýskanmaya devam etsin kansýzlar..
LM-G710 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
rACE Net alýcý Ziraat 3.5 Milyon, Vakýf 2.3 Milyon. KIZILDAG Tayyip deðil.
akbank borsada en ucuz hisseler arasýnda ilk 5 e girecek kadar çok ucuz kaldý.iþc de ayný.keþke TÜRKÝYE varlýk fonu borsadaki akbank hisselerini toplasa yüreðimize su serpilir zararýmýz olsada hiç deðilse þirket ülkemizin elinde kalýr.yeterki hisseleri toplasýnlar.ziraat ve vakýf harekete geçmiþ.sürpriz biþeyler olabilir.iki ayda CITi denilen ********in elinden 850 milyon lotu alabilirler.piyasa deðerinin iki katýna yakýn yedek akçe de parasý olan bir banka düþünün.bu para CITI denilen SOYSUZLARA neden gitsin ki.yeminliyim zaten hisse deðeri sýfýr da olsa ölünceye kadar alým yada satým yapmýyacaðým.inadým çelikten daha kuvvetlidir.inþallah hislerimde yanýlmam.
Hangi indikatörle bu kadar milim biliyorsun?
Yer Ýmleri