https://t.co/vS5DLe4K0K?amp=1
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://t.co/vS5DLe4K0K?amp=1
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Akbank gibi malýmýzýn olmasý sorun yaratmaz zira 2008 den beri her kriz dönemide elimizde akbnk, vakýfbank, garan ve thy olmuþtu sonucunda da hiç üzmediler bekleyeceðiz
ASUS_X008D cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Tcmb.swpa faizlerini 11.75 e çekti.
Bnklara al geldi.
Piyasamýz dolarý 10 liradan fiyatlýyor, dolarýn 8 lira olduðuna bakmayýn. Skoda süperb 2020 model radyatör sökme iþine normal bir yerde 1000 TL ödedim, aþaðýdaki resimde görülen 150 gr aðýrlýðýnda olan plastik dirsek için Skoda yetkili servis 900 lira istedi, bunu alamdan tamir ettik, cýkma parca bularak onarmaya gideceðim. Bu dirsek su tesisatlarýnda kullanýlan örneði nalburda 10 lira. Swap gelmiyorsa ver elini %25 faizlere.![]()
Gözler yeþilin rakamda.
Eller fiyat etiketinde abi.
Sorun etme yeþille para almýyonki
Allah bu millete çok acýdý, kaderini deðiþtirmesi için defalarca þans verdi.
Medya ve eðitim sistemiyle bilinçli olarak cahil býrakýlmýþ bir milletten eline geçen þanslarý deðerlendirmesini bekleyemeyiz.
Kurtuluþ için toplum olarak hepimize bir görev düþüyor.
En basitinden "dolar artmýþ size ne?" deme gafletinde bulunmuþ bir ekonomi bakanýyla Türkiye'nin ekonomik olarak yok olacaðýný, toplu iðneden doðalgaza, elektrikten patatese kadar her ürünün fiyatýnýn dövize baðlý olduðunu, çevremizde ahaber ve trt dýþýnda haber kaynaðýna eriþimi olmadýðý için beyni yýkanmýþ ve Türkiye'nin felakete sürüklendiðinin farkýnda olmayan bir veya birkaç kiþiye uygun bir dille anlatmalýyýz.
Kavga etmeden. Hakaret etmeden.
Herkes bunu kendine görev edinirse ilk seçimde ülkemizi bu adamlardan kurtarýrýz.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Yer Ýmleri