https://pbs.twimg.com/media/Eks319uW...pg&name=medium
garanti tt olmuþ.
babanýn biri a1 n açýðýný mý buldu acep.
gerçi tera-a1 iki kýlýksýz kurum.
benden lot istemesinler,vermem
https://pbs.twimg.com/media/Eks319uW...pg&name=medium
garanti tt olmuþ.
babanýn biri a1 n açýðýný mý buldu acep.
gerçi tera-a1 iki kýlýksýz kurum.
benden lot istemesinler,vermem
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
ahbe aklýmý kaybedecem yükseliþ baþlamadan tskb ye geçmeye karar vermiþtim bir kuruþ yukardan alým emri verseydim þimdi çok mutlu bir yatýrýmcý olacaktým kýsmet olmadý. yine ayazda kalmaya devam.akbank tskb veya iþc nin pisliði bile olamaz sanýrým.yanlýþ yere demir attýk. herþey kýsmet iþte salaklýk bende gittik bir bayanýn yönettiði kör bir bankaya giriþ yaptýk.
5.50 yi geçseydik en azýndan...Yarýn MB nin inadý tutar terse getirirse yarýn kaybedeceðimizi kazansaydýk bari
Sanki yeniden 5.10 lar görülecek gibi yazanlarýn dayanaðý nedir
ASUS_X008D cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
.................................................. .................................................. .......
......................................
Ýleri demokrasi
Baðýmsýz MB
Iyi ekonomi yönetimi.
Yabancýnýn yatýrým yapmasý için her þart mevcut. ( Dolara tabi)
Ne bekliyorduysak.
Yabancý dolarý ne için alýyor ben onunda anlamýyorum, yurtdýþýnda alacak yer yokmu, sadece bizdemi satýlýyor dolar ? aldýðý 1 dolar sattýgýnda yine 1 dolar, Tl karþýsýnda kazanmasýnýn adamlara faydasý yok, tl ile iþleri yok...
Dolarý alýp zýplatan yerli yatýrýmcý...Akbank satýp dolar alýyorsa ve ülkesine dönüyorsa zaten külliyen zararda, 5.20 ye akbank satýp 7.90 a dolar alan yabancýysa zerre akýl yok demektir
Yerlinin alýmý zaten durumun daha da vahim olduðunu gösteriyor. Kendi parasýnýn deðerini koruyamayacagindan emin olduklarýný gösterir.
Yabancý olsan mesela; Dolarý yýlbaþýnda aldýn. O yükseldikçe hisseler düþtü. 4 kusurlardan banka aldýn. Daha çok hemde. 6 -12 ay sonra hisse oldu 8 lira.Dolar da ilelebet yükselecek deðil.Zaten hisseler iyi yükselince genelde dolarda stabilite veya düþme beklenir.Hisseyi 8 den bozar dolarýný da makul fiyattan alýr gider.Katlamalý kazanç.
Deðiþik versiyonlarý vardýr bunun benimki bir örnek. Dolar satar gayrimenkul alýr.
Önemli olan Dolar/Tl ye yatýrým yapýnca kazanmasý adamýn. Gerisini her þekilde deðerlendirir.
Osmanlý yatýrýmdan akbank aldým.. 5..33 stop koydum gerçekleþmemiþ.. Aradýðýmda alýcý yokmuþ dediler.. Bende 5.33 gördü 5.34 oldu 5.35 oldu dedim.alýcý olmasa o fiyatlara gelmezdi dedim bende... Emir sýrasý kaçýncý sýrada acaba dediler.. Vs.. Vs.. Bankadan iyi zarar ettim.. Stop emrini görmedi diye..
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri