Bana öyle geliyor ki epey risk olmasýna karþýn yine de çarpa çarpa da olsa zig zagla da olsa yoluna devam edecektir. Xbank ve akbnk. Dolar altýn emlak faiz ve de endeksten epey alacaðý var.
Sadece tahmin.
Bana öyle geliyor ki epey risk olmasýna karþýn yine de çarpa çarpa da olsa zig zagla da olsa yoluna devam edecektir. Xbank ve akbnk. Dolar altýn emlak faiz ve de endeksten epey alacaðý var.
Sadece tahmin.
sayýn sahna twetterdan baktýðým takas bi,lgileri ile senin paylaþýmýn tutmuyor.twetterda Borsacý paylaþmýþ 11milyon 200 bin lot A1 satýþta görünüyor ama sende görünmüyor hangisi doðru acaba?
Son düzenleme : .bozoklu.; 19-10-2020 saat: 19:48.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
özür dilerim garanla akbanký karýþtýrmýþým.çeliþki yok.
https://pbs.twimg.com/media/Eks319uW...pg&name=medium
garanti tt olmuþ.
babanýn biri a1 n açýðýný mý buldu acep.
gerçi tera-a1 iki kýlýksýz kurum.
benden lot istemesinler,vermem
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
TSKB halen var da keþke aðýrlýk onda olsa imiþ. Halkbank tam fiyasko þimdilik. Seçimden önce de adam olacak gibi deðil. Akbank maliyetlerime yakýna geldi. TSKB 45 gündür tutmanýn meyvesini verdi gibi desemde bunun tamamiyle þans olduðunu kabul etmem gerek. Darýsý aðýr top Akbank'ýn baþýna
![]()
ahbe aklýmý kaybedecem yükseliþ baþlamadan tskb ye geçmeye karar vermiþtim bir kuruþ yukardan alým emri verseydim þimdi çok mutlu bir yatýrýmcý olacaktým kýsmet olmadý. yine ayazda kalmaya devam.akbank tskb veya iþc nin pisliði bile olamaz sanýrým.yanlýþ yere demir attýk. herþey kýsmet iþte salaklýk bende gittik bir bayanýn yönettiði kör bir bankaya giriþ yaptýk.
Yer Ýmleri