ekonomi yönetiminin özellikle özel banka düþmanlýðý köhnemiþ çaðdýþý ekonomi anlayýþý devam ettikçe yabancý yatýrýmcý kaçacak ve binlerce küçük yatýrýmcý elindekini avcundakini hükümetin kurduðu tuzakta yok edecek.borsada kaybetmeye mahkumuz.paçasýný kurtarana ne mutlu. doðruca gidip dolar veya altýn alsýnlar.
O kadar yazacak kelime var ama, neyse deyip içime atýyorum. Hakettiðimiz þekilde yönetiliyoruz. Hep bu sefer farklý olur mu diye düþündüðümüz an daha da kötüsüyle karþýlaþtýrýyorlar.
Borsa dan 15 yýlda bu kadar soðuduðu m baþka bir zamaný hatýrlamýyorum.
Birkaç hafta önce kuþlu sitede Tskb daki birisiyle tartýþtýk. Banka yönetimini aðýr eleþtiriyor birsürü þey söylüyordu. Ona beklerse illa ki zarardan kurtulup kâra bile geçeceðini söyledim. Inanmadi.Baþka biri de max filanca fiyatý görür, ordan yukarý cikamaz diye bahse girdi. Bir iki hafta geçti. Tskb hem onlarýn beklediði fiyatýn hem de benim tahminimin de ötesine geçti. Sermaye,hisse sayýsý ,branþ olarak farklý bizimkinden.Bunda da aynýsý olur diyemiyorum. Demek istediðim umutsuzluða çok kapýlmamak lâzým. Bu saatten sonra yan tahtalara gitmem; gidenin fikrine de saygi duyarým. Bu zamandan sonra yapacaðým tek þey lotlarima sahip çýkýp beklemek.Buradaki paraya acil ihtiyacým olmadýðý sürece, tek kaybým zaman olur ama onu da telafi eder beklersem; bence tabi.
30000 lot önce 12000satýp lot hubvc geçtim 2 ay önce. dünde kalan 18000 lotun yarýsýný rygyo ya cevirdim ikiside bir ara 5.05 olmuþtu.kýmýldamayan kagnýda 9000 lot býraktým. hayatýmda borsada sabreden biri olarak 2 kez para kaybettim biri halkb.biride bu
Yer Ýmleri