metro 500 bin credit 500 bin lot almýþ, rakamlar az ama kurumlar ilginç. özellikle metronun ne iþi var burada demeden gecemiyorum.
metro 500 bin credit 500 bin lot almýþ, rakamlar az ama kurumlar ilginç. özellikle metronun ne iþi var burada demeden gecemiyorum.
bankalar artýda, akbank ekside, son 3 gündür her þeyin faizi artýyor, en son swap faizi %13 oldu. metro galip amca gelmiþ 500 bin almýþ, galip amca bizi gürcistana götürecek. Kasým sonunda.![]()
Metro galip Öztürk uðurlu geldi. 😊
Artýk anlaþýlmalý ki bu hissenin fiyatýnýn bankanýn mali durumuyla ( 9 ayda 4,4milyar kâr var, daha ne yapacak pandemi ortasýnda ) ve banka yönetimiyle ilgisi yok. Ha banka yönetimi elestiŕlmez mi,hiç hatalarý yok mudur bunlar tabi ki tartýþýlýr. Fikir beyan edilir.Ama bunlarýn hisse fiyatýnda etkisi minor dur. Major etmenler de malûm zaten. Güven verilmeden kim niye alýr ki bizden baþka bu hisseyi. Ben dolara bakmam dersen, dolar sürekli artarken faiz artirmayip adeta çýkýþýna seyirci kalirsan neden alsýnlar bu hisseleri.
Isterse kâr uzaya çýksýn; hisseye talep yoksa hisse yukselmez. Sallantida olanlar ise tavan çeker. Bu da o hisselerin iyi kâr yaptýðý anlamýna mý gelir? Sadece speklerin gücünün yetip parayý vurabilecekleri hisselerdir onlar.
Daha önce de yazdým. Hisse (ler)imizde iyi yükseliþ göstere göstere gelmeyecektir.Beklenmeyen zamanda büyük ihtimalle de en karamsar zamanlarda çýkacaklardir tahminim.
Sn.Karadað da gelseydi hisseye bir an önce daha güvende hissederdik 😃
Yatýrým tavsiyesi deðildir; þahsi varsayýmlarýmdýr. Yanlýþ çýkma ihtimali tabi ki vardýr.
Geliyor da 12 kuruþa kaçýyor.
Corono dan beri böyle.
Koklamadýðý çiçek kalmadý.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
😃😃😃
Biz de saplandik kaldýk Sahna ortak.
Dile kolay faiz kararý gününden %15 düþtü kýsacýk zamanda.Satayým dedim aklýma geldi o gün ama elim gitti gitti geri geldi.Yapacak þey yok.Satsak bu sefer gitse ona da kizardim çünkü zarar çýkmadý daha.Bakalým beklicez artýk.
Bu arada Karadað yazmýþým yukarýda yanlýþlýkla. KIZILDAG olarak düzeltelim ☺
Vallahi helal olsun adamlara.
Karý eþþek yüküyle olan hisselerde bizi zararda bekletiyorlar.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Yer Ýmleri