youtube.com/watch?v=dz2iPpB3rDc youtube.com/watch?v=nE9eDaR0er8
youtube.com/watch?v=dz2iPpB3rDc youtube.com/watch?v=nE9eDaR0er8
Yýldýz Tilbe, Lütfi Elvan kadar beni de sevseydi youtube.com/watch?v=0mePOswvDFE
Ayný þekilde aþý olayý da çok spekule ediliyor;gerçi olsun bizim için iyi ama sonradan satýþ amaçlý kullanmasalar.
Aþý bugün tamam denilse bile;
En az 6-7 milyar doz üretilmesi
Ülkelere daðýtýlmasý ve insanlara vurulmasý yýl veya yýllar alýr.i
15 yýlda normalde piyasaya çýkmasý için beklenilen aþýyý 8 aya sigdirdilar?
Aþý hastalýðý yok etmeyecek;ama bizi daha güçlü hale getirecek grip gibi.
Gerçi korona zamanýnda fiyatlandi,ayný delikten tekrar sokmazlar bizi umarým.
Pandemi Trump için geldi. Trump ticaret ile siyaseti karýþtýrdý. Küresel piyasa 1 el tarafýndan yönetiliyor. Belkide 6 ay sonra kimse hatýrlamayacak. Son 15 yýldýr emek verip biriktirilen tüm dünya hisse senetleri çoðunlukla bu pandemi yüzünden el deðiþtirildi yerine korkudan altýn alýndý. Bunu o 1 el istese 10 yýlda yapamaz. O yüzden Akbank 16 yýl önceki TL deðerine getirildi.
Merkez bankasý banka genel müdürlerine güven verdi, aktif rasyonun kaldýrýlma ihtimali olursa belkide faiz artýþý daha sýnýrlý olabilir. Dow endeksi askýda ekmek gibi bir rakamda bekliyor, Pompeo yeni döneme hazýrlýk yapýyoruz diyor ama diðer dünya liderleri yeni baþkaný tanýdý. Bu nedenle tüm senetlere 6 kademe stop koyarak ilerliyorum. Mevcut duruma göre bankalar para giriþine devam etmeli. Dolar bazlý bakmaya dahi gerek yok. Koç hol 20 lira olursa seçici olmak lazým. Yatay desteðin üzerinde ama trend kanalýna dokunmuþ bir endeks var.
Yabancýya swap iþinde esneklik saðlama yoluna gidilmiþ. Normalleþme devam
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Yer Ýmleri