Satýcý ak yatýrim...
Hain yine içerden...
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satýcý ak yatýrim...
Hain yine içerden...
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu sartlarda seçime gidilirse kesinlikle iktidar deðiþir onbinlerce borsa madurunu döviz madurunu enflasyon madurunu kurtarmadan asla cumhurbaþkaný yemin ederim ki seçim kazanamaz.çok ciddi ekonomik reformlar ve hukuk reformlarý olmadan ülkenin yarýnlarý karanlýktýr.en büyük hatayý (albayraðý) göndermekle ilk olumlu adým atýldý ikinci olumlu adým merkez bankasý baþkanýnýn alýnmasýdýr. üçüncü beklenen adým BDDK baþkanýnýn alýnýp yargýlanmasýdýr.reformlar yapýlýrsa ve partili cumhurbaþkanlýðý yerine partisiz cumhurbaþkanlýðý getirilirse ekonomik yönden ülke gerçekten uçuþa geçer ve tayyip erdoðanda büyük bir oy alarak iktidarýný sürdürür.iþte o zaman bu fiyatlar hayal olur borsa 3-4 katýna çýkar döviz 5-6 tl bandýna kadar geriler..
480-520 arasý hisseyi kotuleyenler kayýp...onlara teþekkür borcum var. Benim hedefim 9-11 arasý. Ondan önce satýþ yapmam. Yrd.
Tavaný bozan full yerli, rahat duramýyorlar
Kazandýðýmdan sevinemiyorum, 8 lerden dolar alýp ta elinde patlayanlara üzülüyorum![]()
Ülkesinin parasýna yatýrým veya borsasýna yatýrým yapmak yerine 8 TL den dolar alýp ülkenin girdisine ekstra zarar veren her birey umarým hakkettigini yaþar ve yaþamaya devam eder.Mi 9 Lite cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri