bist eksiye gidermi ?
giderse verirler.
Temcit pilavýmýz pandemi yine gündemde.
bist eksiye gidermi ?
giderse verirler.
Temcit pilavýmýz pandemi yine gündemde.
Þu an %1 artý bist, ama 1300 geçilecek gibi durmuyor....aðalar ne yapar bilmiyorum.... bizimkisi tahmin
Dolar 8,6 dan 7 küsürlere geldi, endekse dolar bazlý bakmak kýsmen de olsa faydalý olur.
6.33- 6.40 baþým döndü....
Aðalarda bilmiyor ne yapacaðýný...
Bende 137 nin ilk hedef olduðuna inanýyorum. Dallarýn 7.50 civarý gelebilir.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Ülke cumadan bugüne þok sayýlacak büyüklükte geliþmelere tanýk oldu. Ekonomi devrimi. Ançak geçmiþte bir örnek vermiþtik, 8,6 kur ile aþýrý fiyatlama bu þok geliþmeler eþliðinde ciddi yara aldý. Çünkü kurda çok büyük hedeflere olan inanç kýsa bir sürede zarar gördü. Zamana yayýlan bir fiyatlama olmadý. 2 günde devrildi. Üstelik bugün devrildiði yerden kalkamýyor. 19 Kasýmda faiz kararý gelmeli. Sonrasýnda kurda daha büyük düþüþler görülebilir. Belkide þimdilik izlenecek tek rakam dolar kuru olmalý. Onun yanýnda yada onun karþýsýnda. Yurtdýþý kaynaklý giriþlerin belirgin bir þekilde görünmesi güven verecektir. Dýþarýda muazzam bir para var. FED bu parayý geri toplamadan bir miktar süre daha daðýlmaya geliþen ülkelere girmeye devam edecek.
2018 rahip krizinde olanlarý unutmayýn, uzun süre olmayabilir ama benzer þeyler yaþanýyor. 4,5 liradan dolar almayan kurumlar korkudan 7,2 den forwart yaptý, forwart tarihlerinde karþýlaþtýklarý kur 8-9 olmasý gerekirken 6 gibi bir rakamdý. 8,6 kurda görülen zirvenin siyasi ekonomik söylemler ile 180 derece çark edilmesi ve 6,5 düzeyine gerilemesi ihtimalini göz ardý etmeyin. Daha önce olanlar ayný þekilde tekrarlanýyor. Tsunami etkisi. Tsunami suyu getirdiðinde ölü sayýsý 100, su geri çekilirken ölü sayýsý 900.
Hayaller GOLD MAN, gerçekler VAK BeN. YKBNK tavanýna engel olmayacaktýnýz. Beraber gidecektiniz.
Yer Ýmleri