04.01.2020 den bugune kadar ;iþyatýrým 37 milyon lot 7.27 maliyetle. BOFA 34.5 milyon lot 7.37 maliyetle almýþ.Akyatýrým 30.5 milyonlot 7.33 TLile ve Ünlü 7.24TL 12 milyon lot satmýþ. Benim anlamadýgým BOFA ZARARINA neden bugün 7.04 TL ile 5.4 mily lot satýyor adeta tek satýcý.Kesinlikle bu mallarý aþagýdan yerine koyacaktýr.Maliyet düþürüyor gibi. Ama benim kiþisel fikirlerim’ dir tabiki. Ytd
Akyatýrým niye o kadar satýyorsa.Hissesinin ucuzluðuna inanmýyor demek ki.Bankanýn durumu pek parlak deðil mi nedir. Bu ara Politek aya gidecek herhalde Doctor Finance. Tesla'ya mý özendi nedir?Kazancýnýzý kutlarým.Amerika'da küçük bir yatýrýmcýnýn 8 yýl önce Tesla alýp deðeri 13 milyon dolar küsura çýkýnca kendini emekli saymasý gibi inanýp beklesek 19 'lardan 2000 lot aldýðým Politek beni emekli edecekmiþmiþ. Pramit sadece Politek'ten voleyi vurdu.Ben satana kadar halka arzdan beri çoðunluðunu tutuyorlardý. Vizyonlarý varmýþ adamlarýn.halka arza aracýlýk et. çoðunu kendin tut. 8 lirayý 530 lira yap. Finans kapitalizmi çalýþmanýn,üretmenin önemini yok etti. Politek üretimden bu kadar para kazanmýyordur.
HARÝKA...! Beklenen haber.
BDDK temettü kýsýtlamasýnýn kaldýrýlmasýný deðerlendiriyor
Bankacýlýk Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), 2020 temettü gelirlerinin daðýtýlmasý için bankalara izin verilmesini deðerlendiriyor.
.
Bankacýlýk Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun temettü ödeme kýsýtlamasýný kaldýrmayý deðerlendirdiði belirtildi. Bloomberg'in haberine göre bankalarýn Þubat'ta baþlayacak genel kurullarý öncesinde nihai kararýn alýnacaðý ifade edildi.
https://www.google.com.tr/amp/s/www....or-2272999-amp
Bankalara temettü kýsýtlamasýnýn gevþetilmesi gündemde
BANKACILIK - 21 Ocak 2021, 11:01
Özellikle yabancý bankalarýn eleþtirilerine neden olan temettü kýsýtlamasý konusunda BDDK’nýn yeni adýmlar atmasý bekleniyor.
Bankacýlýk Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), 2020 temettü gelirlerinin daðýtýlmasý için bankalara izin verilmesini deðerlendiriyor.
Bankalarýn Þubat'ta baþlayacak genel kurullarý öncesinde nihai kararýn alýnacaðý ifade edildi. Krizlere karþý malý yapýlarýnýn daha dayanýklý olmasý için getirilen temettü kýsýtlamasý bankalarýn yabancý ortaklarýnýn tepkisine neden oluyor. Ayrýca temettü oranlarýndaki kýsýtlamanýn kalkmasý yabancý yatýrýmcýlarýn iþtahýný kabartacak önemli bir geliþme olarak yorumlanýyor.
https://www.finansgundem.com/haber/b...ndemde/1544270
Bir kaç gündür Avrupa ve ABD de banka hisselerine çakýyorlardý bu gün yeþile dönünce aðalar da ister istemez bu doðrultuda tutum almak zorunda kaldý bunu gören açýkçýlar bu gün akbank hissesinde pek yoktu
Yer Ýmleri