ABD bankalarý hisselerinin hepsi bugün alým furyasýna dahil olup en az kazanan %3 kazançlý iþlem görüyor þu an.
bu da demek oluyor ki
yarýn ki BIST iþleminde banka hisseleri önderliðinde bir yükseliþ ivmesi olacak demektir.!
YTD
ABD bankalarý hisselerinin hepsi bugün alým furyasýna dahil olup en az kazanan %3 kazançlý iþlem görüyor þu an.
bu da demek oluyor ki
yarýn ki BIST iþleminde banka hisseleri önderliðinde bir yükseliþ ivmesi olacak demektir.!
YTD
https://www.tradingview.com/x/Kd6lBURI/
bankacýlýk için yarýn piyasanýn yönü belli olucak gibi duruyor. yükseliþ trendini aþaða kýrarsa OBO riski ile karþý karþýya geliriz ve bu hiçde iyi olmaz. düþüþ trendini yukarý kýrasak akbank için tekrardan bir bahar havasý esebilir.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Arkadaþlar,8 ocak 2021 den beri yaklaþýk 1 aydýr satýþlar var...Bu düzeltme tahminen nereye kadar sürer.bu konuda samimi yorumlarýnýzý beklerim..Zira memur birikimimizle 5400 lotum var 6.17 den almýþtým...Yorum ve deðerlendirmelerinizi beklerim..Teþekkür ederim.Selamlar..
düzeltmeler daha devam edecek olsada bundan sonra fazla düþüþler olmayacaðý üzerine düþünebilirsiniz...çünkü alttan gelen aðýrlýklý ortalamalar yükseliþte ve aylýk grafikler üstünde bakarsanýz 20 aylýk að ortalamalarýn bulunduðu seviye olan 6.49 larý yeni ve çok ani geliþen bir ayrý olumsuzluklar olmadýðý müddetçe üstünde kalýcý olarak bir yol izleyerek düzeltmeyi yatay bant içinde oluþturmasý beklenilir.....
buna ek olarak ABD 5 trilyon dolarlýk teþvik paketi eli kulaðýnda basýn ortamýnda açýklandý açýklanacak..iþte o paket açýklandýðý vakit tüm global piyasalarýn banka hisselerinde bir yeni rally dalgasý oluþturmasý öngörüle bilir.
þahsen benim bu teþvik paketinin bugün açýklanacaðý yönünde düþüncelerim vardý....ama aksadý veya aksatýldý...bir bildikleri var galiba....geçikmeli de olsa bu paket yolda. !😉
YTD
Sn,Nobody Deðerlendirmeniz için teþekkür ediyorum...Teþvik paketi 1,9 trly.dolar diye duydum.ABD senatodan geçmiþ diye az önce hberlerde dinledim..Bekleyip göreceðiz.Bol kazançlar dilerim.Ýyi geceler..
AKBNK teknik açýdan alttan gelen 20 haftalýk að ortalamalarý yükseliþ eðilimi ile bu hafta 6.15 lerde ve 20 aylýk að ortalamasý olan 6.49 ila kesiþmeye doðru ilerliyor ve bu ivme ile yaklaþýk 3 hafta sonraya bu iki büyük að ortalamalarýn da bir biri ila kesiþme gerçekleþecek ve bu kesiþmeye borsa tabirinde Golden Cross olarak adlandýrýlan ve genelde orta ve uzun vadeye büyük trendlerin tersine dönüþümüne iþaret veren bir olgudur....þayet bu kesiþme gerçekleþir ise bu kesiþmenin ardýndan hissede orta vadeye minumum %100 lük bir getiri potansiyeline olanak sunacaktýr.
özetle Akbnk da Mart ayýndan baþlayarak orta ve uzun vadeye ciddi anlamda yükseliþleri beraberinde getire bilecektir....bu da hissede mevcut yabancý takazýnda kasým ayýndan baþlayarak alýnan posizyonlarýn hâlen korunuyor olmasý yaný sýra hisse de günlük ve haftalýk grafikler üstünde TOBO formasyonun oluþumuyla ve þu anda da sað omuz yukarý yönlü kýrýlmaya doðru evrilmesine oynadýðýyla birlikte ve tüm bu unsurlarý bir araya alarak birleþtirip baktýðýmýz da .... Akbnk yakýn tarihte positiv bir ivmeyi beraberinde getirmesi kaçýnýlmaz kýlýyor gibi görünüyor.
YTD
8-12 þubat haftasýnda citibank 29 milyon lot almýþ. 1200 endekste 9.21 tl. zirve fiyatý olan hissenin 1550 endekste 6.64 tl. fiyattan iþlem görmesi þaþýlacak bir durum!!!!!!!
Yer Ýmleri