yýlsonu 40 m kar için f/k 1,4 e geriledi. bu ucuzluða piyasa 1 ay sonra yine uyanýr...
yýlsonu 40 m kar için f/k 1,4 e geriledi. bu ucuzluða piyasa 1 ay sonra yine uyanýr...
isc ile bankalara baský kurmaya çalýþýlýyor gibi sezdim. f/k sý 1,4 akbanký satanýn aklýndan zoru olmasý lazým. ama korku ortamýnda akýl tutulmasý olur, bu ortam yaratýlmaya çalýþýlýyor. akbank ortaklarým, aklýnýzý almasýnlar.
Serco sergi nicki size mi ait acaba teknik yazan benzer bi arkadaþ var da ..
Yazdýklarýnýza %100 katýlýyorum . AÐZI olan konuþuyor aylarýndayýz , öyle bir ortam oluþtu borsamýzda.
1990 lardan bir borsacý , kazara 2022 senesine ýþýnlasak öyle bir gücümüz olsaydý , o kiþiye þu bilanço ve rasyolarý göstersek adam þaka filan sanýr bizle saatlerce münakaþa ederdi :
yalancýlar teknolojiniz çok üstün bana hileyle sahte borsa verileri sahte matriks seans verileri yutturýyorsunuz ..itirazýný tekrarlardý o kiþi...
inanýlmaz bu fiyat imkansýz ülke batsa o fiyata banka olmaz derdi inat ederdi bu kar rakamlarýna bu fiyat piyasa deðeri borsanýn tarhinde ve insanlýk tarihinde görülemeyecek bir ucuzluktur iddiasýný defalarca yinelerdi..
Hey gidi günler heyy 1 fk banka satýyorlar vaktiyle 10-15 fk altý olmaz denirdi bankalarda .En deðerli þirketlerimiz , göz bebeðimiz bankalardýr denirdi.
Serco sergi inves ten bir arkadaþ tanyrm oradan onu
Walla dediðiniz gibi fk diplerde geçen günkü yorumunuzu okudum 10.50-10.80 yazmssnz fed baskýsý ile en kötü görebilir diye valla tebrikler ben 11.50 yi býrakýn 19 düzeltmesi yüzde 30 olur en fazla, oda 13.30 ediyor. Buranýn altý bana kelepir geliyor açýkçasý.
Bilançoya az kaldý bu ay bittikten sonra geri sayým yaparýz dolar bazlý artýk 1 dolarýn üstüne atmamýz gerekiyor.ytd.
Yýl sonu,piyasa deðeri kadar kar bekleniyormuþ,þaka gibi![]()
BANKALAR 8 AYDA KARINI BEÞE KATLADI
BDDK verilerine göre bankacýlýk sektörü yýlýn ilk 8 ayýnda 252,2 milyar lira kar elde etti.
Sektör 2021 yýlýnýn ayný dönemde 48,5 milyar TL kar elde etmiþti.
Toplam aktifler 12,7 trilyon TL, geçen yýl ayný dönem 6,8 trilyon TL oldu.
Toplam krediler ise bu yýlýn Aðustos ayýnda 6,66 trilyon TL, geçen yýl ayný dönem 3,91 trilyon TL oldu.
https://www.ekonomidunya.com/bankala...katladi/35698/
Yer Ýmleri