sen bana yalancý mý diyorsun, densiz herif. tl ye % 24, dolara % 6 faiz verdiklerini söylediler, üstelik ben mevduat da yapmadýðým için ben aramamýþtým. yok astarý yokmuþ, yok spk ya þikayet edelimmiþ, modoratör uyuyormuþ. ama kabahat bende, yeni yetmelerle burada uðraþýyoruz.
Sayýn ilker demirbankýn batýþýný hatýrladýgýnýza göre eskilerden olmalýsýnýz. Demirbank hikayesi benim açýmdan ibretlik bir vakýa Eskiden bankalar yüzde yetmise yakýn paralarýný kamuya borç olarak verirdi, türk telekomun satýsýný ÝMF istiyordu buna sayýn necdet sezer müsade etmedi veto etti, hükümete yakýn olan c harfi ile baþlayan demir tüccarýnýn demir banký ÝMF den ve telekomdan gelecek para ile fayizlerin çol aþagýlara inecegini düþündügü için yuzde 30/40 arasý fayýzle akresif bir sekilde bonoyu satýnalmýþtý. telekom satýþý gerçekleþmedi birde fayizler 75/80 arasýna fýrladý. Sonuç güm. Þimdi Benim anlayamadýgým akbankla nasýl bir baglantýyý demirbankla kuruyorsunuz? Eski ögreti eflasyon fayiz artýsý ile önlenirdi, tüm ekonomi bilen iktisatçýlar bu þekilde formatlanmýþtý.Þu anda qamerikanýn eflasyonu düþürmek için yapýlan fayiz yükseltme iþine dünyadan bazý tepkiler gelmege baþladý, bizdeki iktidarda fayizleri düþürüp yatýrým ve üretimi artýrarak eflasyonun yenilebilecegini söylüyor, Buyümede ve yatýrýmlarýn artýþýnda söyledikleri dogru çýktý hatta iþsizlikte düþüþ oldu. Ayrýca fayiz yükseliþinden kolay kazanç bekleyenlerde hükümetin bu tavrý agýr bir travma yarattý. Tabi iþin nerelere varacagýný henüz bilmiyoruz Allah ömür nasip ederse görecegiz.Saygýlar.
Cumhurbaþkaný Erdoðan, "Bu kardeþiniz bu görevde olduðu sürece, faiz her geçen gün, her geçen hafta, her geçen ay inmeye devam edecektir. Kimse bize bu konuda akýl vermesin" diye konuþtu.
Bankanýn iþine yaradýðý kesin.
Bu etti 2 .
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Akbank: Bankamýz kredi kartý iþlemlerinde mükerrer kayýtlardan kaynaklanan limit sorunu kademeli olarak çözülmeye baþlanmýþtýr.
Akbank kredi kartý iþlemlerinin ekstreye mükerrer yansýmasý
- Akbank'ýn resmi Twitter hesabýndaki paylaþýmýndan: - "Bankamýz kredi kartý iþlemlerinde mükerrer kayýtlardan kaynaklanan limit sorunu kademeli olarak çözülmeye baþlanmýþtýr. Yaþadýðýnýz aksaklýktan dolayý özür dileriz"
ÝSTANBUL (AA) - Akbank tarafýndan, kredi kartý iþlemlerinde mükerrer kayýtlardan kaynaklanan limit sorununun kademeli olarak çözülmeye baþlandýðý belirtilerek, yaþanýlan aksaklýktan dolayý müþterilerden özür dilendi.
Akbank kredi kartý iþlemlerinin ekstreye mükerrer yansýmasýna iliþkin ikinci kez açýklamada bulundu.
Bankanýn resmi Twitter hesabýndan paylaþtýðý tweette, "Bankamýz kredi kartý iþlemlerinde mükerrer kayýtlardan kaynaklanan limit sorunu kademeli olarak çözülmeye baþlanmýþtýr. Yaþadýðýnýz aksaklýktan dolarý özür dileriz." denildi.
Bu arada, bugün sabah saatlerinde, sosyal medyada banka müþterilerinin "kredi kartý harcamalarýnýn 2 kez ekstreye yansýdýðý, kart limitlerinde eksiye düþüldüðü" yönündeki paylaþýmlarý üzerine Akbank tarafýndan, "Deðerli müþterilerimiz, kredi kartý iþlemlerinin ekstreye mükerrer yansýmasýna sebep olan teknik aksaklýðýn en kýsa sürede giderilmesi için çalýþýyoruz." ifadeleri kullanýlmýþtý.
Kaynak : Anadolu Ajansý
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri