Yarýn çok ilginç bir gün olabilir .Viop poz karlarýný kuruþ kuruþ hesapla karda kapatan malum spekler gözlerini karartmýþ iseler... 3600 puana kadar düþen xbank belki dow etkisiyle %1.5 artý ar az yukarý gider ama feci bir gün sonu devre kesme olma ihtimali de var.
1 kasým bahsetmiþ olduðunuz tavaný malum spekler kasýmda top gibi oynarýz bu borsa ile arkadaþ bunlar fakir bizde para çok .... en iyisi bugün %2-3 kapansýn bankalar da yarým tavan olsunlar diyebilirler yarýn haber ve gündemi belirleyen baskýn speklrr dilerse 2 saat tepki ve akþam 16.30-18.00 dow satýþýný bahane edip devre de kestirebilirler olursa. O iþ ....keyfi .....spek bist týmarhane borsasý bence burasý 1 banka diðer sanayiden 20-30 misli kar ediyor banka deðeri o diðer þitketin yarýsýndan az oluyor.
Bu ülke aklýn , finansal iktisadi bilimlerin ve mantýðýn sýnýrlarýný zorlamadý ötesine geçti. BÝST KÖLELEÞMÝÞTÝR. Yatýrýmcý maðdur olmaya hep mecbur býrakýlmaktadýr, içerden bilgi sýzdýrýlarak , belli gruplara rant aktarýlmaktadýr , hile hurda yalan dolan piyasalarý çoðu hissede fezaya varmýþtýr. ,PARANIN gücüyle racon veya fiyat kesen aracý kurum ve speklerin ve it kopuk çetelerin oyun alaný olmuþtur.
Bu piyasada fiyata Bakýp bakýp üzülmeyeceksiniz.
Biz spek gözüyle Fakiriz elimizde tek bir silah var uzun vadeci olmak becerebiliyýrsak al sat yapmak. Risk kredili iþlem ölümcüldür.
Banka alýp tarla gibi tutacaksýnýz aydýnlýk günler elbette gelecektir 15-20 ay beklemesini bilmeli insan ..



Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri