sayın arkadaşım kimsenimn şahsını hedef almadım almamda kendi kendime dertlendim paylaştım. bu gün bank of 30 milyon mal boşalttı.mal onların malı. 60 milyar karetmiş bir şirket bu karın 40 ilyarına geri alım yapsa şirketin fiyatı bu kadar değersiz olmaz.....küçük yatırımcıyı korumak için spknın banka yönetim kurulunun ekonomi yönetiminin hiç mi sorumluluğu yok?????? bu sorunun cevabını bir düşünün lütfen.
Hiç bir ülke borsasının bu halde olmasını istemez. Denetleyici kurullar çalışır. Manipülasyonlara müdahale eder. Yoksa kendi ayağına sıkmış olursun. Vatandaş tasarrufunu altın ve dövizde tutmaya devam eder. Bu bir ülke için aptallıktır. Aptallığı da hep yaptılar.
Şimdi çaresizlikten insanlar borsaya yönlendirildi. Bizzat sözlü de yönlendirdiler. Yanlışa göz yumarsan soyguna ortaksın demektir. Yapılanlara bakarsan deve yükü parası olanlar oyun oynuyor. Bunu kanıksamamak gerekir. Şimdiye kadar değişim için ışık görünmese bile. Borsa bir yatırım yeri olmak zorundadır. Nokta.
Şimdi merak edilen soru şu:15 Şubatta 13.70 i yine kesin görürmü? yoksa yeni bir başlangıçla devammı eder?
Arkadaşlar bu haber doğru ise,bizim Akbnk için nasıl olur.ne kadar temmettü verir? selamlar....
Bankaların çekirdek sermaye yeterliliğine göre %10 İla 15 oranında temettü dağıtmasına izin verilecek -Kaynaklar/Bloomberg HT
Sn.TRENDHOUND..perşembe günkü KAP açıklamasına göre.Akbnk kendi hisselerinden 1 milyar tl lik.Ve 52.000.000 lot alım yapacağını açıkladı..ve benim penceremden,Cuma günü bakalım bu seviyelerden alım yapacakmı dedim.Ancak 15.84 lere kadar inmesine rağmen alım yapılmadı ve hatta Akyatırım ortaklığı 4 milyon lot satış yaptı ve bir küçük yatırımcı olarak benim, moralim bozuldu.ve acaba hangi seviyelerden alabilir diye düşünmeye başladım...acaba diyorum,12tl altını görüncemi devreye girecek? Sn TRENDHOUND sizin bu husustaki tecrübe ve bilgi dağarcığınızdan detaylı bir yorum rica etsek...Şimdiden teşekkür ederim.Selamlar...
Yer İmleri