Sn.Trend.Pay geri alýmý ile ilgili Aknbk,dan bir ses yok..Sizce pay alýmý yapmazmý?Bu konuda alým seviyesi veya tutarý hakkýnda görüþünüzü merak ettim.Selamlar..
Sn.Trend.Pay geri alýmý ile ilgili Aknbk,dan bir ses yok..Sizce pay alýmý yapmazmý?Bu konuda alým seviyesi veya tutarý hakkýnda görüþünüzü merak ettim.Selamlar..
temettücü deðilsin galiba bekara eþ boþamak ne kadar kolay..
temettüden %15 beklerken %5-6 kaybettik ama gururluyuz da yardýmlar içimize siniyor, vatani sevgi ve görevdir bu, ama suç aklý baþýnda saðlam evlerde oturan bu bozuk düzene karþý olanlarda mý ? kimde bende veya sende mi ?
depremde yýkýlan kolon kiriþ altýnda kalýp, ölen vefat eden, canlarýn da katili binalar ya onlarý inþa edenler ,
müsade edenler kimler, BETONARME bina mezarlýðýna dönen ülkede , bu iðrenç pisliði , çöpü en baþtan ta 1999 dan beri kokarken temizlemeyenler kimler ? kardeþim kimler ?
o suçlular ne zaman bulunacak ? acaba o giden canlarý geri getirecekler mi ? harcanacak paralarý tazmin edecekler mi ?
yapanýn yanýna kar kalýyor uyuyor musunuz ?
bizlerin alýn teri ve emeði olan birikimlerimizden doðan temettülerimizin de dibine kibrit suyu döktüler
temettü %10 gelirse þükreder insanlar umarým %15 öder nasip ytd
SUÇLU SADECE 3-5 kiþi müteahhit, projeci fenni mesul ve gariban yapý denetim elemanlarý mý ?
siyaset çok mu masum , dürüst idarecilere de direnenerek , kaçak çürük evini acziyetinden bile olsa yýktýrmam diyen o bilgisizce küstahlaþabilen , umursamaz halkýn bazý fertleri çok mu masum ?
ben beklerim arkadaþalr akbank 55 tl ye illa ki gider emeðimiz alýn terimiz full bankalarda benim þüphelerim de yok.
Fakirliði açlýk seviyesine varmýþ olan ,yardýma en çok ihtiyacý olanlarsa , ölümle dans eden evlerde yaþayacak, yaþatýlacak kadar umursanmýyorsa , ülkede kamuoyu baskýsý olmadan bu iþler düzelmeyecek maalesef ...
deprem fakirleri öldürür dediler , maalesef bu tezin doðruluðu yine kanýtlandý , tek farkla hiç oturulmamýþ yeni binalar residence lar da yýkýldý bu kez , ortanýn -üstünü de kandýrdýlar ...
kredi kartlarýndan çektiði kredilerden vatandaþý ýným ýným ýnletenler kardan býraz daha versýn..temettunýn zaten ortalama yuzde 50 sý bankaya donuyor
ayrýca bu halka açýk tüm þirketler için gecerli bir durum..hepsýnýn verdýgý yardým kardan veya temettu verýmlýlýgýný dusurecek
Yer Ýmleri