Katýlmayacaklar aptal deðil...Satýp çýkarlar herhalde...O kadar da deðil...Piyasada olan biri için...
Katýlmayacaklar aptal deðil...Satýp çýkarlar herhalde...O kadar da deðil...Piyasada olan biri için...
Hoppalaaaa
Yaw ben Akbank baþlýðý sportiflerdekinden daha bilinçli yatýrýmcýlardan oluþur diye düþünürken siz sanýrým onlara rahmet okutacaksýnýz...
"6.900+750 = 7.650 / 1.300 lot =5.88 e düþeceðinden OTOMATÝK olarak 6.900-5.880 = 1.020-tl zarar eder. "
Kusura bakmayýn ama çok güldüm buna.....
Böyle bir varsayýmý sportiflerdeki arkadaþlar bile yapmadý...
Bu varsayým yanlýþ olunca gerisi okumaya gerek bile kalmadý...
Rüçhanlarý bedevaya mý satacaksýnýz Sn Teft34?
Hayýr hasenat mý yapacaksýnýz?
Genele hitaben...
Arkadaþlar teknik konularla da tam emin olmadan ltf yorumda bulunmayýn....
Baþlýkta herkes her konuda yorum yapacak diye bir zorunluluk yok....
Borsa da en kötü þey bilgisizlikten çok yanlýþ bilgidir....
Ýyilik yaptýðýnýz sanýrsýnýz,ama aslýnda kötülük yapýyorsunuzdur...
saygýlar/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Arkadaþlar
Bedelli sermaye arttýrýmýna katýlmazsanýz sermayeniz azalmaz (hiç birþey yokdan var olamaz,var dan da yok olamaz)
Sadece toplam Akbank sermayesi içindeki payýnýz azalýr...
Katýlýrýsanýz ayný kalýr....
Bunlardan hangisinin sizin avantajýnýza olduðuna karar vermek sizin kararýnýz....
saygýlar/baþarýlar
arkadaþým çok gülmeye hevesli olduðun belli..herþeyi bir tek senin bildiðini düþünmeye devam ettikçe böyle çok daha gülersin sen..rüçhanlarýn rüçhan hakký pazarýnd aoluþacak fiyatýný baþtan öngörebilir misin?? benim yazdýðým formül tamamý ile bugunkü aðýrlýklý ortalama fiyat üzerinden hisse fiyatý deðiþimine konuyu maruz býrakmadan konunun hallidir. rüçhan hakký pazarýna kalýrsan, o pazarda oluþacak fiyattan k/z sözkonusu olur. ben bu seçenegi göz ardý edeyerek yazdým..çok da öyle güleceðin kadar bir mesele yok ortada ben sana gülmüyorum bak..kiþisel algýlayýp öyle 32 diþini göstererek sýrýtmanýn alemi yok..
genele hitaben; arkadaþlar ; bedelli sermaye arttýrýmýna katýlmazsanýz rüçhan hakký pazarýnda oluþacak fiyat üzerinden rüçhan hakkýnýzý satabilirsiniz, lakin o fiyatýn ne olacaðýný bugünden öngöremezsiniz. eðer gerçekten bedelli sermaye arttýrýmýna katýlmak istemiyorsanýz elinizdeki lotun % 10 unu satarak da hem arttýrýma katýlmýþ hem de an itibarý ile mevcut birikiminizi korumuþ olursunuz..
gine ben genele hitaben yazayým, sýrýtacak olanlar üzerlerine alýnýp kikirdemeye baþlamasýnlar. borsada bir çok þey YOKDAN VAR OLUR arkadaþlar..VARKEN YOK da olur. özellikle bizim bistte bunlar çok olur. hissesini aldýðýnýz þirket, halka açýk olmayan batýk ama bilançosu makyajlý bir grup þirketi ile birleþir aslýnda YOK olan bir DEÐER VAR gibi sizlere sunulur, ayný þekilde bedelli ile þirketlere aktardýðýnýz ve an itibarý ile VAR olan deðerleriniz de maalesef bizim ülkemizde alavere dalavere geçmiþ yýl zararlarýný silmekle neticelenen uygulamalarla YOK edilebilir,oluyor da..genele yazýyorum ha, diðerleri üstüne alýnmasýn. bu bedelli sermaye arttýrýmýna katýlmayýn diye sýrf bu söylemle mesaj paylaþanlarla da itibar etmeyin..rüçhan hakký pazarýnda haklarýnýzý elbette satabilirsiniz ama o günkü cari fiyatlarla satabilirsiniz. oysa benim söylediðim formulde bugunkü bu cari fiyattan ilave para yatýrmadan nasýl bu bedelliyi tölere edebileceðinizin formuludur, yüzde yüz dogrudur yüzbinlerce yatýrýmcýnýn bildiði kullandýðý bir yöntemdir, öyle sýrýtýlacak 32 diþe keman çaldýrýlacak bir yönü yoktur : )
Arkadaþlar
Hesap etmem lazým ama etmeden söylüyorum ki:Belki maliyeti çok yüksek olan arkadaþlar için küçük bir faydasý olabilir bedelliye katýlmanýn...
Maliyet düþürmek adýna...
Ama onlar dýþýnda ne faydasý ne zararý vardýr...
Hisse düþer çýkar o ayrý...
Bedelliye katýlmak istemiyorsanýz bugün satmak zorunda deðilsiniz....
Akbank ý çok beðeniyor ama Sbancýlara para yedirmek istemiyorsanýz,Rüçhan tahtasýnýn kapanacaðý son güne kadar hisselerinizi taþýr ,son gün rüçhanlarýnýzý satar bedelliye katýlmamýþ olursunuz,sonra gene alýrsýnýz....
saygýlar/baþarýlar
Yer Ýmleri