ya siz beni ezseniz ne olacakkk ben sizi ezsem ne olacakkk,kurtarmaya çalýþacaðým bir durum mýu var ortada Allah aþkýna hangi kafada bu foruma bu mesajlarý yazýyorsunuz siz, iþiniz gücünüz yok mu, görüyorsunuz iþte bu % 30 ile kaç lot hissem olur kaç lira yatýrýacaðým gibi, daha çok baþlangýç seviyesinde arkadaþlarýn sorularý geliyor. siz kalkýp onlara bu sermaye arttýrýmýna katýlmamak gerek aslýnda falan diye yazarsanýz o arkadaþ ne bilir rüçhan pazarýný bu bir. ikincisi benim sizden alýntý yaparak yazdýðým mesajda net ifadeler var, hise fiyatý deðiþimine maruz býrakmadan eldeki mevcut birikimin ayný tutarla kalmasý adýna yapýlmasý gereken þeyi yazdým. çok da basit net biraz borsa ile haþýr neþir olan insanlarýn bildiði uyguladýðý bit yönteme yok güldüm yok sýrýttým 32 diþe keman çaldýrdým falan ukalalýða gerek var mý, yazdýðým dogru mu dogru. siz de eklersiniz arkadaþlar rüçhan pazarýnda da satabilirsiniz ama o gün bakalým fiyatlar ne seviyede diye eklersiniz geçer gider ne var memleket meselesi mi..neyse..siz beni ezdiniz alkýþý hakettiniz hadi bakalým gözünüz aydýn : )

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri