[QUOTE=cenkct;4452172]Nerdeyse 100 yildir ayni fiyatta 👺
Endeks den gozun kapali bi kagit al .
( Bankalar haric) % de % kazanmistik.
Birileri bu isten cokkk buyuk vurgunlar yapiyor.
Isb yaklasik 100 yildir ayni kaldi.
Hazineye devri soz konusu olunca hopppp 1.000.0000 dan 50.000.000
SPK hicmi incelemez bunlari ?
Bu nasil bir oyundur boyle?
Ondan sonra yatirimci neden doviz aliyor.
Yil 2009 akbank 5.×× yil 2020 akbank 5.××[/QUOTE
Tecrübe nedir? Tecrübe yediðimiz kazýklarýn toplamýdýr.
Borsada bir tecrübe daha kazandýk. Her ne olursa olsun banka alma (alýrsan da kesinli bu batýk bankayý alma) gerisi hangi hisseyi alýrsan al kazanýrsýn.
Bana biri borsayý özetle diye sorarsa vereceðim cevap kesinlikle þudur? Borsa; AKBANK (Batýk Banka) hissesinin satýldýðý geri kalan tüm hisselerin yükseldiði bir kumarhanedir. 3 Aydýr borsanýn kesinlikle ve kesinlikle en kötü þirketi AKBANK'týr. Ýsteyen incelesin
ister tüm hisseleri, ister endeks 30 hisselerini, ister banka hisselerini? bundan daha kötüsünü verilerle ispatlayana iftardan sonra bir çay ve sigara
82 bin endekste 5.36 103 bin endekste 5.4? küsür, varmý böyle daha kötü bir hisse hadi ispatlayýn çay ve sigara afiyetiniz olsun?
120 bin endeksinde aldýðým bu batýk banka; ancak endeks 180 bine giderse aldýðým maliyete belki gelir.
Az sabýrlý olun hisseye benim gibi biri yatýrým yapmýþ elbet deðerini bulacaktýr
Deðerli kardeþim benimle birlikte 120 bin endekste hisse alan arkadaþlarýmýn hepsi þuan artýya geçti, borsa ve hisselerde sorun yok ki, sorun bu batýkta.
Bak tüm hisseler takýr takýr gidiyor, borsanýn düþüþü bu batýk ile saðlanýyor, yükseliþ ise diðer hisselerle
Sorun sabýr ve beklemek ile ilgili deðil ki sorun bu batýk ta iþ bitmiþ?
maliyetim 8,52
maliyetim sorun deðil ki, diðer hisselerde yakalansa idik en azýnda diðer hisseler de borsanýn temel kuralý iþleniyor, endeks düþünce hisselerde düþüþ oluyor, ama endeks toparladýðýnda hisseler hemen yukarý tepki veriyor.
Bu batýk endeks düþünce zaten lider ona artýk tüm bu batýk bank yatýrýmcýlarý alýþtýk, ama endeks yükselince de bu batýk düþüyor sorun bu.
Yer Ýmleri