Sabah o isi bende yaptim fakat hesaplamadigim tek sey 5.49 da kalan zincir alim emri idi.. Unuttuk mal sahibi olduk.. Saglik olsun. SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabah o isi bende yaptim fakat hesaplamadigim tek sey 5.49 da kalan zincir alim emri idi.. Unuttuk mal sahibi olduk.. Saglik olsun. SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayin laguna..
Aciga satis olsaydi spek kafasina gore at kosturamaz tahtasini savunmak zorunda olurdu.. Asil sorun aciga satisin olmamasi degil mi ?SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maliyetim yukarýda olmasa trade iþini bir kaç kere yapardým ama hep acaba diye diye bekledim. Faiz kararýylada lanet olsun diyip sattým. Aslýnda 5.60 a doðru hýzlanýp mal vermelerini bekliyordum ama kademe kaldýrmadan aþaðý býraktýlar. Sonuçta yini 5.50 açýlan gün 5,49 kýrmýzý mum ve 5 günlük ema altýnda al sinyali vermeden kapattý. 5.51 kapatsa al sinyali olacaktý yapmadýlar. Açýða satýþ olsa zaten bunu ilk yabancý yapardý. Oyunu her zaman masa kazanýr. Asýl mesele 103 bini geçemeyen borsa düzeltmeye geçerse bu bankalar ne kadar geri çekilir. 6.00 - 5.40 arasý daðýtýlan malý toplamak için 5 liraya kadar basarlar mý !
Dow 24.700 ler neyse bist100 de 103 bin trendide var mýsýn yok musun çizgisiydi. Þimdilik ikisi de ayaða kalkamadý. Ytd
Dünyada en zor þey kýrýlan bir kalbi onarmaktýr...
Belkide atladigimiz bir konu olabilir mi. Salgin nedeniyle kapanan ve kapanacak isyerlerinin batik kredilerini fiyatliyor olabilir bankalar. Bi de burdan bakmak lazim. Salgin bitse bile ekonomilerin onca tesvige ragmen ne zaman ve nasil duzelecegini kimse kestiremiyor.
halk vakýf ekonomiye katkýlar yapýyorlar. tabi emir yüksek yerden geliyor ve ben buna çok memnunum.
emir ve dolayýsýyla destek gelmeseydi. inanýn çok periþan olacaktý ülke, en azýndan vakit kazanýldý.
geçen sene her iþyeri gibi bizler de sýkýntý yaþadýk. okyanuslarý aþtýk bir bardak suda boðulacaktýk. iki defa akbankýn kapýsýný çaldýk. ikinci kredi faizini yaklaþýk % 40-44 lerden uyguladý. bir müddet sonra
kamular desteðiyle akbank kredisini kapattýk. kamulara da borcumuz çok azaldý. hatta vergiler kamu bankalarýndan
ödendiðinden , hesaplarda halkbank vadesize aðýrlýk veriyoruz . dün yapýþtýrdýðým 05.01.2015 tarihli ekran görüntüsüne bakarsanýz.
halkbank 15 liralardaymýþ bugün 5 sene sonra 1/3 fiyatýnda enflasyonu deðer kaybý faiz maliyeti filan hariç .
CB emir vermeseydi, kamular destek atmasaydý. akbank bugün belki de 60-70 lira olacaktý. ama varsýn olmasýn.milyonlarca aðýt sesi olacaðýna bizler biraz zarardayýz. gün gelir o da gider kara bile geçeriz. hayýrlarýnýza sayýn bunlarý da![]()
Yer Ýmleri