Dolar/TL operasyonunda özellikle Garanti ve Akbank kullanýldý. Yabancýlar TL bulabilmek için bu bankalarý satmasýna raðmen viob' da ise alýþ pozisyonunu aldý.
Dolar/TL operasyonunda özellikle Garanti ve Akbank kullanýldý. Yabancýlar TL bulabilmek için bu bankalarý satmasýna raðmen viob' da ise alýþ pozisyonunu aldý.
sayýn agha halký iyiki satmýþým. þimdi halk alacak olsam 100 bin lotun üzerinde halk alabilirim.kamu bankalarýný kendi payýma yatýrým açýsýndan çok tehlikeli buldum.çok ucuzlar ancak güven vermiyorlar ben 9 küsürlü fiyatlardan 39 bin lot alarak halk bankasýna girdim.halk bankasýnda kalsam paramýn yarýsý buharlaþmýþtý.baþka senetlere geçerek deðerlendirdim.yoksa ocaðýma çoktan incir aðacý dikilmiþti.ben akbanký çok ucuz buluyorum.en azýndan daha güvenilir..þunu çok iyi öðrendim ki mal alýþta kazanýlýyor.öyle yada böyle akbank inse çýksada su akar yolunu bulur misali 8 tl fiyata gelecek diye umuyorum.hakkýmýzda hayýrlýsý neyse o olsun diyorum.
Bilançolarý büyük zararlar yazan hisseler yine tavan gidiyor... Tuhaf þeyler oluyor borsamýzda, hem de çok tuhaf !!!
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Ay basýndan berý ýlk defa CITI'yý nette alýcý tarafta goruyorum t+2 takaslarda... Fýrtýna gectý heralde ýnsallah...
Garantý'ye musallat oldular 2-3 gundur... CHP hýsselerý meselesý buyudukce ISCTR'yý de zýyaret etmelerý oldukca olasý... Burasý býr sure az býraz da olsa pozýtýf ayrýsabýlýr dýger ozellere oranla...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Gun gecmiyor ki bankalar uzerinde fiyat baskisi olusturacak yeni regulasyonlar gelmesin!
tamami kisisel goruslerim olup hicbir sekilde yatirim tavsiyesi icermez.
Eger guven saglanirsa yabancinin ilk pozisyon alacagi sektor bankacilik sektoru.bence dib fiyatlar.
Yabanci daha az parayla viop da long acmis zaten.
Ytd
Yer Ýmleri