bankalar için ilk çeyrek en yüksek kar açýkladýklarý dönem de olabilir. þirketin açýkladýðý % 30 özsermaye karlýlýðý hedefi ile (özsermaye 76 milyar) 23 milyar kar tahmin etmek , þuan için doðal olaný. tahminlerinizde hoþuma gitmedi deðil .![]()
bankalar için ilk çeyrek en yüksek kar açýkladýklarý dönem de olabilir. þirketin açýkladýðý % 30 özsermaye karlýlýðý hedefi ile (özsermaye 76 milyar) 23 milyar kar tahmin etmek , þuan için doðal olaný. tahminlerinizde hoþuma gitmedi deðil .![]()
genel kurul toplantýsý yapýldý, hiç hoþuma gitmedi. çok özensizdi. katýlanlara , hiç olmazsa kapanýþta söz almak isteyen var mý diye sorulmadý. maddeler görüþülürken soru sormak (internetten katýlýrken 3-5 sn zaman var) mümkün deðil. öyle ki, 6. madde temettü daðýtýmý konusunda biri önerge verdi: temettü daðýtýlmasýn diye. ve toplantý bitimine kadar kabul gözüktü. son madde 12 madde bitimine kadar durumu bildirmeye çalýþtým, yazý yazmama fýrsat tanýnmadýðý için bildiremedim. tam kapanýþ yapýlýyordu ki teknik bir hata filan denilerek durum düzeltildi. buna ragmen o madde % 30 kabul aldý. bence oyl*****n ne olduðu dahi anlaþýlamadý.
Akbank ne kadar temettü verdi acaba?
AKBNK.E Pay Baþýna Brüt Temettü: 0,233 TL Teorik Fiyat: 7,107 TL
Ýþbankasý ile çalýþýyorum, temettüm yatmadý. Temettüsü yatan var mý
Para tekniði yapar.
Yer Ýmleri