Teþekkürler Akbank.
SM-G780F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teþekkürler Akbank.
SM-G780F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saat 17:00'dan sonra açýkçýlar da kapanmaya baþlasa. Þöyle günün ve de haftanýn en yükseðinden kapatsak![]()
günün en yükseði oldu anladýðým kadarýyla. ytd
yine ayný þey oldu sanýrým. ytd
Sn,TRENDHOUND;Daha öncede sizin yorumlarýnýzý dikkatle okuduðumu ve yararlandýðýmý yazmýþtým...Þimdi sizden ricam.Bu Akbank hissesinin,gerçek ederi(finansal,kar,kasa,yedek akçe,borç,ortaklýk)tüm deðer ve verileri dikkate alarak,diðer bankalarla mukayese etmeden.yani somut hisse ederi nedir?Zira ben hisseyi 20 aydýr taþýmaktayým ve Usd bazýnda halen zararda sayýlýrým...Sizden sadece gerçek hisse deðerini hesaplamanýzý rica etsem...yazarsanýz sevinirim..Sorumluluk elbette bana ait ve benim sizin kadar finansal ve bilanço okurluðum olmadýðýndan..Sadece eldeki verilere göre ederini öðrenmek istiyorum...Þimdiden teþekkür ederim.Selam ve saygýlar.
grafik olarak tarihi bir gündü. yaklaþýk dört yýldýr geçilemeyen seviye aþýldý..
https://www.hizliresim.com/m87txrf
Grafik Yorumcusu
Garantide ana ortak fiyat güncellemesine giderse bankacýlýk adýna güzel olur. Bilançoya 12 seans günü kaldý. Bu kadar az kalmýþken düzeltme ne zaman gelecek, acaba satýp aþaðýdan yerine koyarmýyým, karýmý alýp çýkayým mý diye düþüncelere girmeyi kendi adýma anlamlý bulmadým. Ülke riskim var, ondan korkarým korksam.
Yer Ýmleri