Bu etti 2 .
Bu etti 2 .
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
FibabankaFibabanka Kiraz Hesap (vadesiz tutar hariç getiri hesaplama)
Detaylar
Yýllýk Faiz Oraný:
% 15,75
Net Getiri: 121
4.949,91 ₺
Toplam Kazanç:
34.950 ₺
CEPTETEBCEPTETEB Marifetli Hesap
Detaylar
Yýllýk Faiz Oraný:
% 7,50
Net Getiri: 172
2.263,98 ₺
Toplam Kazanç:
32.264 ₺
Burgan BankBurgan Bank ON HESAP
Detaylar
Yýllýk Faiz Oraný:
% 23,50
Net Getiri: 187
7.676,58 ₺
Toplam Kazanç:
37.677 ₺
Garanti BBVAGaranti BBVA E- Vadeli Hesap
Detaylar
Yýllýk Faiz Oraný:
% 17,50
Net Getiri: 75
5.549,37 ₺
Toplam Kazanç:
35.549 ₺
AkbankAkbank Direkt Vadeli Hesap
Detaylar
Yýllýk Faiz Oraný:
% 15,00
Net Getiri: 73
4.696,74 ₺
Toplam Kazanç:
34.697 ₺
DenizbankDenizbank E-Mevduat
Detaylar
Yýllýk Faiz Oraný:
% 14,75
Net Getiri: 115
4.615,26 ₺
Toplam Kazanç:
34.615 ₺
HalkbankHalkbank E-Vadeli Mevduat
Detaylar
Yýllýk Faiz Oraný:
% 13,00
Net Getiri: 148
4.033,26 ₺
Toplam Kazanç:
34.033 ₺
Ýþ BankasýÝþ Bankasý Þubesiz Vadeli Mevduat
Detaylar
Yýllýk Faiz Oraný:
% 11,75
Net Getiri: 83
3.620,04 ₺
Toplam Kazanç:
33.620 ₺
Hangi fayiz oraný ile bazý bankalarýn topladýklarý mevduat . Durum bu.Akbank %15 le para topluyor , garanti %17,5 ile para topluyor iþ bankasý ise %11,5 le topluyor Hesaplamalar 30 bin lira mevduat üzerinden hesaplanmýþtýr.
sen bana yalancý mý diyorsun, densiz herif. tl ye % 24, dolara % 6 faiz verdiklerini söylediler, üstelik ben mevduat da yapmadýðým için ben aramamýþtým. yok astarý yokmuþ, yok spk ya þikayet edelimmiþ, modoratör uyuyormuþ. ama kabahat bende, yeni yetmelerle burada uðraþýyoruz.
Ben seningibi birine hakaret etmem, bu benim seviyemi düþürür sen git kendi dengin olan biri ile hakaretleþ.
Sayýn ilker demirbankýn batýþýný hatýrladýgýnýza göre eskilerden olmalýsýnýz. Demirbank hikayesi benim açýmdan ibretlik bir vakýa Eskiden bankalar yüzde yetmise yakýn paralarýný kamuya borç olarak verirdi, türk telekomun satýsýný ÝMF istiyordu buna sayýn necdet sezer müsade etmedi veto etti, hükümete yakýn olan c harfi ile baþlayan demir tüccarýnýn demir banký ÝMF den ve telekomdan gelecek para ile fayizlerin çol aþagýlara inecegini düþündügü için yuzde 30/40 arasý fayýzle akresif bir sekilde bonoyu satýnalmýþtý. telekom satýþý gerçekleþmedi birde fayizler 75/80 arasýna fýrladý. Sonuç güm. Þimdi Benim anlayamadýgým akbankla nasýl bir baglantýyý demirbankla kuruyorsunuz? Eski ögreti eflasyon fayiz artýsý ile önlenirdi, tüm ekonomi bilen iktisatçýlar bu þekilde formatlanmýþtý.Þu anda qamerikanýn eflasyonu düþürmek için yapýlan fayiz yükseltme iþine dünyadan bazý tepkiler gelmege baþladý, bizdeki iktidarda fayizleri düþürüp yatýrým ve üretimi artýrarak eflasyonun yenilebilecegini söylüyor, Buyümede ve yatýrýmlarýn artýþýnda söyledikleri dogru çýktý hatta iþsizlikte düþüþ oldu. Ayrýca fayiz yükseliþinden kolay kazanç bekleyenlerde hükümetin bu tavrý agýr bir travma yarattý. Tabi iþin nerelere varacagýný henüz bilmiyoruz Allah ömür nasip ederse görecegiz.Saygýlar.
Yer Ýmleri