Sn.Denizali,Ben küçük yatýrýmcýyým.emekliyim.üç beþ bin lotum var..aðustosta 10.18 tl den aldým.Sizden ricam kýsa vade 3 aylýk hedef ve önerinizi merak eder.teþekkür ederim.selamlar.
Sn.Denizali,Ben küçük yatýrýmcýyým.emekliyim.üç beþ bin lotum var..aðustosta 10.18 tl den aldým.Sizden ricam kýsa vade 3 aylýk hedef ve önerinizi merak eder.teþekkür ederim.selamlar.
kardeþim yatýrým tavsiyesi vermiyorum fiyatý teknik gerçeklere göre yorumlamak için ise en ihtiyatlý yol olan temel analiz verilerini kullanýyorum.
piyasanýn ocak -þubat -mart hareketleri sert veya yumuþak iniþ çýkýþlý bile olsa 2 GERÇEði HATIRLAMAKTA FAYDA VAR
1)FÝRMA ÇOK UCUZ ANCAK SPEKLER ÇOK AMANSIZCA SÝLKELÝYORLAR.
2) 1,1 TL CÝVARI TEMETTÜ ödemesi onayý gelirse 22-26 tl arasý piyasanýn alýp malý ky ye devrettiði bir al -sat partisi düzenleyebilirler,
özetle uzun vadeci deðilsen temettü öncesi ocak sonu-þubat civarý bir hedef belirlemen ve o hedefe giderken de zirveyi veya zirveden dönüþü beklemen, muhtemelen %20-%25 oranlarda parçalý satýþ yapman bir yöntemdir. bu bir yatýrým tavsiyesi deðildir. %100 nakte 22 tl -23 tl -24 tl de de full satýp geçersen çok ucuz fiyatlamalardýr bence orta vade için, neticede hissenin 22 -23-24 tl göreceði %100 garanti de deðildir 10 gün içinde .. kimse geleceði bilemez, bugün olacaklarý tahmin edemeyiz, beklenti dillenir hepsi bu ...bu akþam satýp ucuz kalan hisselere bile geçebilirsin karar sana aittir.
3 ay beklerim , 2 sene beklemem anlayýþlarý bu akbank ve tüm ucuz hisseler için vakti çok verimsiz kullanmak ve gelir kaybý olabilir neticede 50 tl deðerinde hisseni 24 tl devretmen satman çok mantýksýz , dolar veya ekonomi de bir yere kaçýp gitmiyor ... zorunlu kýsa vadeci isen bir lafým tabi ki yok, mecbursan buna satacaksýn kingboy..
endeks 7000 PUANA mart ayý ve marta-nisana doðru giderse akbank 33 tl olursa 3-4 ay beklemek en makul fiyat fayda - fiyat -performans aralýðý da olabilir ... kýsa vadeciler için YTD
Eyvallah Deniz ali kardeþim.anladýðýmhedef yüksek olduðundan.beklemeye devam edeceðiz...Selamlar..
Yer Ýmleri