Alýntý Originally Posted by Deniz Ali Yazýyý Oku
Neden acaba 2 Ýrlanda cini manhattan dan mail yollamýþ olmasýn bazý kurumlara ������

Sýzan bilgiler þu AMERÝKAN PARA BABALARI VE DEVLERÝ ÇOK ARZULUYOR AKKIZLA nikah kýymaya EYT LÝLERE DUYURULUR

Dileyen aksa Ereðli algyo mavi ucuz saðlam hisse alabilir Ytd dileyen Akbank ilave eder kelepir hisseler kumpanyasý oldu borsamýz

110 günlük enflasyon % 20 oldu zirve 5720 x 1,20 = 6880 puan kaldý zirvemiz yabancý bunu hesaplamýyor mu Sanýyorsunuz BAL GÝBÝ HESAPLIYORLAR

EYT LÝLER GÖNÜL RAHATlýðý 1. Parti alýmlarýnýzý bu bölgelerden bist 100 yapabilirsiniz ytd

Ben Erdemir’den baðýmý koparttým görüþüm negatife döndü hatta 53 den satýn bile dedim 44 yerine 34 kadar gömdüler özetle yaza kadar 34-45 arasý düzeltme beklentim vardý nisanda geldi dibe 29-33 arasý da söylenmeye baþlandý .

Ereðli konusunda fikir deðiþtirmemin tek sebebi 30-53 arasýnda yaþanan spekülasyonu piyasanýn saðlýklý hareketi olarak yorumlayan Ky nin ve borsanýn tavrý deðildir , 6-10 dolar hedefi olmasý gereken firma kaynaklarýný heba ediyor , büyümüyor çeþitlendirmiyor , destek atmýyor ,hesap vermiyor Çin ve baþka faktörlerin baskýsý bile ortaya absürt kar marjlarý býrakýyor demir çelik uzun vade dönüþüm yaþamak ilerlemek zorunda Togg ortak bile olmayan bir Erdemir var deðerini peçeteye düþürmek için çabalayan bir firma oldu maalesef gözümde kardeþim !

Erdemir togg ortaðý olsa ciddiye alýrdým yel deðirmeni kadar deðeri var gitsin Altay tanký üretsin fabrikasýnda hrc miþ tenekeci firma bile daha çok kar ederdi sinirler oldukça gergin Ereðli konusunda hocam firmaya yönetime speklere kýzgýným
Eyt emekli maaþý 7500 TL çok düþük rakam he tek baþýna köyünde belki zorla geçinir gene geçinemez ekstra harcamalar çýktýðýnda o da ayrý konu fakiriz gerçek olan budur.Borsaya gelince eðer portföyünde 10 hisse varsa Erdemir bu fiyattan alýnýr yazdýðýnýz gibi 30 civarlarýna düþüþ yaþasa bile bence sýkýntý olmaz rahat þekilde ralliyi bekler fakat þahsi düþüncem 1 yýl yatayda kalýr bu bile ciddi para kaybýdýr fakat büyük portföylerde bulunmasý gerekir 1 tane Erdemir var daha büyük yok çelikte.