Duruyor da yarnki getiri 0,036..
Yarn stopaj indirirlerse artk bozacam.Stopaj inmese bile artk bu tip 1-2 kez daha getirirse yine bozacam.PPF olay ok can skc olmaya balad.
Gnlk faiz iin bir alternatif
QNB Kazandran Gnlk Hesap
%48.00 'e varan tanma faizi frsat,
Ayn Kazanl Mterisi’ne zel ekstra tanma faizi
Kiiye zel belirlenen avantajl gnlk faiz oranlar,
Gn sonunda kazancnz annda hesapta grme avantaj,
“Keke vadem bozulmadan para ekebilsem” dncesi olmadan rahata acil nakit ihtiyalarnz karlayabilme avantaj,
Gnlk faiz ile birikimleriniz deerlenirken tm bankaclk ilemlerini tek bir hesap zerinden yapabilme zgrl.
Tanma Faizi 1-45 Gn 0-2,000,000 48.00% Ayn Kazanl Mterisi 49.00%
Tanma faizi oranmz hesap ilk tanm tarihi itibaryla 45 gn ve alt limitiniz dnda 2.000.000 TL’ye kadar bakiyeniz bulunan gnler iin geerlidir.
Kazandran Gnlk Hesap zellikleri
Kazandran Gnlk Hesap ile vadesiz hesapla yapabildiiniz tm ilemlerinizi (havale/EFT ilemleri, fatura demeleri, otomatik deme talimat, ek hesap limiti) yapabilirsiniz.
Hesap alnzda banka tarafndan belirlenen alt limit tutarnn altnda olmayacak bir alt limit tutar belirleyebilirsiniz.
Belirlediiniz alt limitin zerinde kalan bakiyeniz 17.00 ve 05.00 saatleri arasnda kullanlamamaktadr. Bu sre iinde bakiyeniz vadeli hesaba aktarlr ve gnlk faiz iler. Belirlediiniz alt limit tutarnn altnda kalan vadesiz bakiyesini dilediiniz zaman kullanabilirsiniz.
Hesabnzda uygulanacak faiz oran; hesap al tarihinizdeki gncel faiz oranlarna, setiiniz para birimine ve ilikili vadeli hesapta bulunan bakiyenize bal olarak banka tarafndan serbeste belirlenir. Faiz oran gnlk iledii iin, banka tarafndan deitirilebilir.
Kazandran Gnlk Hesap’n tanma faizi sreci bittiinde, hesap alnzdan itibaren 150 gn sonuna kadar avantajl faiz oranlarndan yararlanabilirsiniz. Detayl bilgiye faiz oranlar mensnn altnda yer alan “Tanma Faizi Sonras Devam Faiz Oranlar” tablosundan ulaabilirsiniz. Kampanya sresi ierisinde faiz oranlar ve gn aralklarnda banka tarafndan deiiklik yaplabilir.
Ortak hesaplar hari her bir dviz cinsi iin ayn anda yalnzca bir Kazandran Gnlk Hesap sahibi olunabilir.
Hesap czdan Bankamzda mevduat hesabnzn varln hukuken ispatlayc bir belgedir. Hesap czdannz dilediiniz zaman dilediiniz ubemizden alabilirsiniz.
Bankaca belirlenen bu alt limit tutar bireysel TL hesaplar iin deikenlik gstermekte olup, EUR/USD hesaplar iin minimum 5.000 EUR/USD’dir. Kazandran Gnlk Hesap’taki bakiyenize gre deikenlik gsteren TL alt limit tutarlar aadaki tabloda belirtilmitir.
Tutar (Bin TL) Alt Limit Tutar (TL)
0-49,999 7.500
50,000-99,999 10.000
100,000-249,999 15.000
250,000-499,999 30.000
500,000-999,999 50.000
1,000,000-1,999,999 100.000
2,000,000+ 200.000
Kazandran Gnlk Hesap Nasl alr?
Avantajl oranlar sunan tanma faizinden TL dviz cinsinden bir defaya mahsus olmak zere Kazandran Gnlk Hesap’ta ilk hesap al tarihinden itibaren 45 gn boyunca faydalanabilirsiniz. Belirlenen sre boyunca hesap kapama ve tekrar TL dviz cinsinden al yapsanz bile tanma faiz oranndan faydalanmaya devam edebilirsiniz.
Tanma faizi oran alt limitiniz dnda 2.000.000 TL’ye kadar bakiyeniz bulunan gnler iin geerlidir. Bu tutar atnz gnlerde gncel standart Kazandran Gnlk Hesap faizinden faydalanrsnz.
Tanma faizi oran, hesabnzn ald gn geerli olan orandr.
Tanma faizi hesabnzn al gn baz alnarak 45 gn sreyle uygulanr.
https://www.qnb.com.tr/kazandiran-gunluk-hesap
botaki ile beraber hesaplaynca 43'e geliyor...
akkallk
demez...
TCMB AOFM
Bugn
45,94
canl veri dediin 10 kademe falan m?
ben bir ara indiririm emirlerim mens yok prtfym mens yok bekleyen emirler mens yok
bekleyen gerekleen iptal edilen eklinde men olmal
yok yok
sadece al/sat butonu koymular. kripto dnya borsas i ie idi
kafay syrdm ve sildim getim
ou kurum uygulamas ok kark Oyak kullandm kark deniz yat kullandm bu basit idi ama sanki veri iletiimi zayf geldi Teb kullandm ok hzl ama buda ok kark geldi Qnb yat iyi ama 6 ayda hesap bilmem neyi kesti komisyon yksek onbinde 5 alt ok zor Burgan yat kullandm devaml gelitirme ama uygulamas orta eker vs vs yazmaktan yoruldum onbinde 2 zeri hi biriinin almamas lazm en beendiim deniz yat diyebilirim onbinde 5 alman iin aylk 2 milyon hacim art der, af etmez![]()
Yazdklarm minicik bir yatrmcnn gr ve nerileri olup, yatrm tavsiyesi olarak deerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
PPF den tymek lazm EIL 3 gnlk getirisi 0.24 e dm 0.08
Bgb Rbp go6 hvt mevduat alt ben bugn dviz aldm, gr bozdurdum
Gr %40 d %30 a dt
gr dan kaydrp %90 dviz yapacam kademe kademe
%5 hisse %5 viob ( heyecan yalkta iyi, riski seviyorum![]()
yl sonu mimumum 59 net %70+ bekliyorum yanlrsam yeliimi sildirim![]()
Yazdklarm minicik bir yatrmcnn gr ve nerileri olup, yatrm tavsiyesi olarak deerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
Yer mleri