507:
Kredilere yeni sýkýlaþtýrma geldi. Büyüme hýzý %1 yerine %0,5'i aþtýðýnda, aþan kýsým için zorunlu karþýlýk blokesi tutulacak.
Nedeni de, kur riskini bu kredilerle artýrmaya devam eden reel sektör:
507:
Kredilere yeni sýkýlaþtýrma geldi. Büyüme hýzý %1 yerine %0,5'i aþtýðýnda, aþan kýsým için zorunlu karþýlýk blokesi tutulacak.
Nedeni de, kur riskini bu kredilerle artýrmaya devam eden reel sektör:
13-11-2024, 01:05
Konu: DoLARDA YÜKSELÝÞ KAÇINILMAZ XXIV
baddogCevaplar
7,981
Ýzlenme
788,010
TURUMP........... Denilen...
TURUMP...........
Denilen ....ÞEREFSÝZ.....uzun adamýn dostuymuþ....!!!!!!!!!!
Seçildiði ilk gün ......
Benjamin manyaðýný yazmýþtýk....
Bizim saflar anlamýþtýr umarým....
Bu amerikan manyaðýndan....ne dost olur ....nede post...!!!!!!!!!!!
Bunak biden
Deli trump ve
verilen gazý hemen alan ukraynanýn soytarýsý zelenksy
Hep birlikte güzelim ülkeyi harabeye çevirdiler
Son olaylara manyak putin kremlinden kahkahalarla gülüyor.
bir halt olacaðý yok.
Trump: Aptal baskan (Joe Biden) yoluyla size 350 milyar dolar verdik.
bir halt olacaðý yok.
"Borç veren emir de verir" özdeyiþinin realitesi genellikle kapalý kapýlar arkasýnda cereyan ederdi.Þimdi tüm dünyanýn gözü önünde,çok çirkin ,kaba,bir ulusun onurunu gururunu kýracak aþaðýlayacak þekilde ifadelerle yapýlan "yardým"ýn!.. diyeti istendi.Her ülke için ders olmalý.500 milyar dolarýn üzerinde yurt dýþýna borçlanan bizim ülkenin yöneticilerine de ders olsun.
Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yer Ýmleri