ne zaman yazdýn diye soruluyor .
20.02.2025 .
pýst 100 en düþük 2.58 gördü.
öngöremediðim Akp-Mhp-Dem hikayesi bu katalizör oldu o bölgeden döndü.
mart ayý %8 yakýn yukarý hareket yaptý nedenini yukarda bahsetmiþtim teknik olarak aylýk ortalama ve grafta bozulacaðý için bu hareketi kendileri baþlattý , bu hareketi fonlama ile ve birazda hedge fon alýmlarý gözükerek yapýldý kýsa vade fonmu bakýcaz.
Bende soru iþreti býrakan taraf bu harekette hýzlý hareket etmesi ve gapler býrakmasý , bu yüzden faiz indirimi ile ilgili okuduklarýma göre 2 ye ayrýlan bir öngörü var indirim olmamasýný savunan kesim var ilk defa,yukarda 2.81 üzeri günlük kapanýþlarda 2.87-2.95 bir alaný daha var , aþaðýda faiz indirimi gelmezse sert bir hareket görürüz.
Ortalýkta 500-750 faiz indirimi konuþuluyor 250 faiz indirimi 500 de faiz gelirine stopaj artýþý oldu mu öyle olur. Benim beklentim faiz indirimi stopaj artýþý
Bunlar dolayý býrakmazlar faiz indirimi de olsa aþýnmýþ sermayeler ile önümüzde ki yýlý görebilir miyiz hiç sanmýyorum 85 milyon insanýn 75 milyonu ücretli emekli veya sosyal yardýmlar ile geçiniyor iç piyasa daraldýkça daralýr dýþarý satmak için de kur sorunu var. Arçelik grubu bile o kadar satmýþ hamallýk
Baþlýða ait bilgiler
Bu baþlýðý þu anda 96 kiþi okumaktadýr. (15 üye ve 81 ziyaretçi)
mert45, *Bozkurt+, 2ileri1geri, Denizdenizli61, kalekale, katýrcý_bedri+, kiraz, mavsar+, MiniYatirimci+, mitli, NKN, pisyedili01+, TOKATYILDIZI470+, tradervob, Underground
Baþlýða ait bilgiler
Bu baþlýðý þu anda 68 kiþi okumaktadýr. (11 üye ve 57 ziyaretçi)
mert45, ALPER+, Ayasofya 2005+, Bear_Bull, Denizdenizli61, iþçi74, katýrcý_bedri+, mitli, ranitab, sindoma53, TOKATYILDIZI470+
12058 kapattý ..uzlaþma 11967
Þahsi pozisyonum 12028 þort
Tüm dostlarýma huzurlu geceler![]()
Hayat hoþ gerisi boþ
Yer Ýmleri