Az önce ons gümüþ de güzel bir trade yaptým çok þükür.... Long pozlarýn tamamýný verdim....birazda endeksimize yoðunlaþmak istiyorum
Az önce ons gümüþ de güzel bir trade yaptým çok þükür.... Long pozlarýn tamamýný verdim....birazda endeksimize yoðunlaþmak istiyorum
Dün burada paylaþtým.
Özellikle fark edilsin diye "kurucu" sözcüðünü büyük yazdým.
Dünkü paylaþým..
Jeopolitik kýrýlmalarýn tehlikeli þekilde vasat bulduðu bugünkü dünya tablosunda milli birlik ve dayanýþma ruhunun iþlerliðine ve iþlevselliðine ileri düzeyde ihtiyaç vardýr. Bölücü terör örgütü,
KURUCU önderliðin
27 Þubat çaðrýsýna müzahir hareket edip hiçbir þart ileri sürmeksizin silahla yollarýný ayýrmalý ve örgütsel varlýðýný sona erdirmelidir. Bunun dýþýnda hiçbir tasarruf, tahayyül ve tehir çabasý masum ve makul kabul edilmeyecektir.
borsadaki kaðýtlar bu pahalýlýkla þuan alýcý bulamayacakken bu izlenimin verilmesi yani elbirliði ile yukardan ele vermece oynama oprasyonu yapýlmasý 1 yýl sonra borsaya daha çok zarar verecek..yabancý yine gelmeyecek ve belki 1 yýl sonunda satýþlarla %20 altýna düþecek..
yerliye kalacaklar iyice ve diplerde olduðu halde alýcý bulamayabilir..çünkü yerliyi ikinci kez kandýrmýþ olacaklar..
o yüzden diyorum sistemi çökertecekler iyice
Yer Ýmleri