daha açýk anlatamam valla..anla artýk dayucum..
bir mala talep yoksa yani alýcý olmadan o mal durup dururken yükseliyorsa orda yapay piyasa vardýr..
bu yapayý saðlayanlar þirket sahipleri ve uzantýlarý..
daha açýk anlatamam valla..anla artýk dayucum..
bir mala talep yoksa yani alýcý olmadan o mal durup dururken yükseliyorsa orda yapay piyasa vardýr..
bu yapayý saðlayanlar þirket sahipleri ve uzantýlarý..
yatýrýmcý illa yabancý oluncamý olunuyor bu piyasada yerli fonlar, varlýk fonu,gruplar,para aklayan aklýna ne gelirse bu piyasada mevcut tutturmuþun yapay piyasa sen daha nerede olduðunun farkýnda deðilsinBak bakalým ABD borsalarýna nasdaxa bak nasýl para basarak yapay yükseltilmiþ bu her borsada vardýr bunu unutma
Bozkurt ben 1 ay önce bunlarý çizip burada paylaþtým o onu söylüyor ,
1 ay geriye git sosyal medyaya bak uzmanlar dahil Trump geldi borsalar uçucak bitcoin 1 milyonlar yazýlýyordu.
býtcoin 105 de 75 hareketi baþlayacak dedim ABD borsalarý için düzeltme baþlýyor dedim graflarda hedeflere kadar belirttim.
manukyanýn konuþmasýna bakýyor millet Agustos 2024yani Trump gelecek uçucak kaçacak denilen zamanlardan þuandaki düzeltme þiþen ABD borsasýnýn düzeltmesi .
Sindoma dayu, bademler burdan endexi alýp 20.000 yapabilir mi..cevap : 30.000 de yapabilir..
fonlarla yada þirket patronlarýnýn uzantýsý ile farktemez..bu yola baþvurmuþ adamlar her boku yapar
sýkýntý bu deðil..sýkýntý þu; DENGEYÝ KURAMADIKTAN SONRA GERÇEK ALICI MAL ALMAZKÝ..
yabancý da almaz yerlide almaz..
bu dengeyi kurup gerçek yatýrýmcýya taþýtman lazým borsayý..üçkaðýt oyunlarýyla borsa havada kalamaz..
ban bademim o halde borsaya yerli ya da yabancý gelmeden bu gemiyi yüzdürürüm..
hadi baalým yüzdür..
Yer Ýmleri