Marketi açın artık kardeşim, millet kuyrukta bekliy mal almak için
23 mart 128 garan Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Marketi açın artık kardeşim, millet kuyrukta bekliy mal almak için ne alıyorsun petkm miçok acele ediyorsun
Originally Posted by sindoma53 ne alıyorsun petkm miçok acele ediyorsun Manyakmıyım petkm alıyım Kchol İsctr Thyao Asels Bimas Tcell
Originally Posted by *Bozkurt Manyakmıyım petkm alıyım Kchol İsctr Thyao Asels Bimas Tcell dayı 1146600 deki kaya mı ? timsah mı ?
Originally Posted by çıtak dayı 1146600 deki kaya mı ? timsah mı ? dayudan GİF gelmedi... kendimiz deneyeceğiz 1146600 lönkö... yarım 48 üzerinde kalamazsa, pozu sorgularım
Originally Posted by *Bozkurt Manyakmıyım petkm alıyım Kchol İsctr Thyao Asels Bimas Tcell ana kadroda 2 tahta eksik2 de süpriz at bulman gerek
Originally Posted by sindoma53 ana kadroda 2 tahta eksik2 de süpriz at bulman gerek onun hep iki tahtası eksikti zaten. asdadds.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by *Bozkurt Manyakmıyım petkm alıyım Kchol İsctr Thyao Asels Bimas Tcell Sindoma abi dün tabandan alırken el titriyodu ama bugün mükafatını gördük, özellikle asels 0 kilometre Mercedes çekti İsctr harici iyi pirim yaptı
Forum Rules
Yer İmleri