Anladýðým... Ýmamoðlu tutuklamayacak....Kayyum atanacak.....
Yanlýz isnat edilen suçlar tutuklanmasýný gerektirir....
Anladýðým... Ýmamoðlu tutuklamayacak....Kayyum atanacak.....
Yanlýz isnat edilen suçlar tutuklanmasýný gerektirir....
Tokatçýda akp li gibi kanun yqzmayq baþladý
Hem tutuklanmayacak hem kayyum atanqcak
Bide neye göre kayyum atayacaksýn
Þu ana kadar tüm kayyum atamalarý terörden tutuklanma yada terörden dolayý verilen cezanýn kesinleþmesi ile oldu.
bir halt olacaðý yok.
Bu hareketi yapanlar, ya herro ya merro diyerek yaptýlar. Dolayisiyla geri adým yok
Ayrýca geri adým atmama konusunda da ýsrarcýdýrlar. Neyde geri adým attýlar bu zamana kadar bu konuda atsýnlar?
O yüzden en kötüsü dýþýnda bir ihtimal yok. Dolayýsýyla pazartesi açýlýþ yüksek eksi garantili.
(Teminat tamamlama 2 milyar TL olmuþ.)
Endeks pazartesi taban halinde dolarda da nispi yükselme ile 2.1 dolarlara çekiliyor. Orta vadede kazanç saðlanacak rakamlar.
Birileri adalete þikayette bulunuyor yolsuzluk hýrsýzlýk var diye ve bu bulunanlar da chpli yanýndaki adamlar.Buna karþý hukuk harekete geçince tayyip imamoðlunu bitirecek diyor bazýlarý.
Ben siyasetçiyim her haltý yerim kimse beni yargýlayamaz.
23 yýldýr kimler geldi kimler geçti tamam yolcudur abbas diyenler þimdi yok.Rte yi akplilerde kýzýyor yok þimdi seçim olsa %30 alýr býrakýn bu iþleri rte bugün seçim olsa yine kazanýr.Olacak herþeyi hesaplamýþtýr.Selahatyþn gibi ekreminde1 sene sonra esmesi okunmaz.
2028 en düþük emekli maaþý asgari ücret dedimi RTE yine baþkan terör boþuna bitirilmesi kðrt oylarýda rte ye.
Yine diyorum hesap edilmeyen hiçbirþeyi yapmaz rte.
Hala sonuç ile ilgili yazý tura atanlar,toto loto oynayanlar, þöyle olur böyle olur diyenler ilginç geliyor bana.
Yer Ýmleri