Ayhan sen önce avatar resmini deðiþtir taraf olduðun belli olmasýn sen bu platformlara ilk geldiðinde teknik grafikler paylaþýrken ben 9-10 yýllýk borsacýydým.Reis sýçtýk toparlayalým gibi yorumlarda var terörden serbest gibi bir durum yok az önce savcýlýk açýklama yaptý sorgu devam ediyor diye.
Piyasa terörden tutuklanýp tutuklanmamasýna bakar yani kayyuma kayyum varsa düþüþ devam etsede cuma kapanýþ çokta eksi olmaz ama kayyum yoksa artý açar.
Ben bu iþleri býraktým yorumlara bakýyorum sadece.
Ama çok yanlý yorum yapan var avatar resminden belli ne olduklarý.
Cumhurbaþkanýný dünkü siysetçi sanýyorlar olacaklarý hesap etmemiþmidir öyle bþr ihtimal dahi yok kaç adým sonrasýný hesap etmiþtir.
Ayakkabý kutusuyka çýkan paralara hýrsýz diyenler bavulla çýkan paralara siyasi diyor garip ha yanlýþ anlaþýlmasýn erkrem bey çaldý bu iddialar doðru haþa kesinlikle demem bende burda yazanlarda bu bilgilerin doðru olup olmadýðýný bilemeyeceðimiz kiþiler.o yüzden kul hakkýna girmeye hiç gerek yok.
Bunlar hukukun iþi.
La halen hukuk diyen sizlere götümle bile gülmeyi býrakalý yýllar oldu
Ergenekondan fetoþçularýn kumpaslarýndan bu yana hukuk hukuk diye papaðan gibi tekrarlayan sizlere götümle gülmeyi bile býrakalý çok oldu
Ha avatarým taraf sen o taraftan deðilmisin
Avatarda ben Mustafa Kemal ATATÜRKten baþka birþey görmüyorum
Fesli gibi adamlarýn Atatürk alerjisi yunanlý dede sevdasý sizleri iyice Atatürk düþmaný etti
Ha benim kurucu önder anlayýþým farklý diyorsan eyvallah bazýlarýnýnda farklýymýþ gördük
bir halt olacaðý yok.
NTV : Teror soruþturmasýnda henüz karar verilmediði belirtiliyor .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri