Tutuklamalarda 2 büyük gerekçe vardýr
1 kaçma ihtimali
bu imamýnoðlan için saçma bir gerekçe
2 delilleri karartma þüphesi
Buda iddia makamý için saçma demekki elinde kesin delil yok
Tutuklamalarda 2 büyük gerekçe vardýr
1 kaçma ihtimali
bu imamýnoðlan için saçma bir gerekçe
2 delilleri karartma þüphesi
Buda iddia makamý için saçma demekki elinde kesin delil yok
bir halt olacaðý yok.
dün çirkef medyasý (cnn turk ) zabaha kadar
''öyle teröristleri iþe aldý, böyle iliþkisi var... kent uzlaþýsý... o, bu '' en son bi abdullah öcalan'a eþdeðerdir demedikleri kalmýþtý
noooldu ?
iktidar, baþkanlýk tatlý geldi deðil mi ? baþtan kaybetmemek lazým denildi öylemi ?
Etkili Haber
@etkilihaber
·
8s
A Haber, Özgür Özel'in "polisle çatýþmayalým" demek için yaptýðý konuþmanýn sonunu keserek "polisle çatýþalým" demiþ gibi verdi.
https://x.com/etkilihaber/status/1903618670292820236
bunlarýn insanlarý yanýltýcý haber vermekten ve halký ganyana getirmekten iþlem yapýlmalý.
ben akþam seyrettim olayýn devamý öyle deðil alýþmýþlar kasetlerde kes yapýþtýra.
Cumhuriyet Baþsavcýlýðýmýzca yürütülen soruþturmalar kapsamýnda nöbetçi Sulh Ceza Hakimliðince; Mali nitelikli soruþturma kapsamýnda þüpheli Ekrem Ýmamoðlu'nun suç örgütü kurmak ve yönetmek, rüþvet almak, irtikap, hukuka aykýrý olarak kiþisel verileri kaydetmek ve ihaleye fesat karýþtýrmak suçlarýndan tutuklanmasýna, Þüpheli Ekrem Ýmamoðlu hakkýnda ise üzerine atýlý silahlý terör örgütüne yardým etme suçundan kuvvetli suç þüphesi bulunmakla birlikte mali nitelikli suçlardan zaten tutuklanmasýna karar verildiðinden bu aþamada gerek görülmemekle talebin reddine karar verilmiþtir.
bir halt olacaðý yok.
Þiþli belediye baþkaný ve ÝBB genel sekreter yardýmcýsý Mahir Polat terör soruþturmasýndan tutuklandý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ýstanbul Cumhuriyet Baþsavcýlýðý : Baþsavcýlýktan yapýlan açýklama:
"Cumhuriyet Baþsavcýlýðýmýzca yürütülen soruþturmalar kapsamýnda nöbetçi Sulh Ceza Hakimliðince;
Mali nitelikli soruþturma kapsamýnda þüpheli Ekrem Ýmamoðlu’nun suç örgütü kurmak ve yönetmek, rüþvet almak, irtikap, hukuka aykýrý olarak kiþisel verileri kaydetmek ve ihaleye fesat karýþtýrmak suçlarýndan tutuklanmasýna,
Þüpheli Ekrem Ýmamoðlu hakkýnda ise üzerine atýlý silahlý terör örgütüne yardým etme suçundan kuvvetli suç þüphesi bulunmakla birlikte mali nitelikli suçlardan zaten tutuklanmasýna karar verildiðinden bu aþamada gerek görülmemekle talebin reddine karar verilmiþtir."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri