Reyiz'den ricam;
"Üc günde parasý buharlaþan borsacýlarýn sorumlusu kim?"
diyen yatýrýmcýya da kayyum atansýn kardeþim...![]()
Reyiz'den ricam;
"Üc günde parasý buharlaþan borsacýlarýn sorumlusu kim?"
diyen yatýrýmcýya da kayyum atansýn kardeþim...![]()
Spk : Sermaye piyasasýnýn güvenilir, þeffaf, etkin, istikrarlý, adil ve rekabetçi bir ortamda iþleyiþinin ve geliþmesinin saðlanmasýný, yatýrýmcýlarýn hak ve menfaatlerinin korunmasýný teminen Borsa Ýstanbul AÞ'de gerçekleþtirilen iþlemler, Kurulumuz tarafýndan sürekli takip edilmektedir.
Son günlerde Borsa Ýstanbul AÞ piyasalarýnda meydana gelen geliþmeler sebebiyle Kurulumuzca bazý tedbirlerin alýnmasý gereði hasýl olmuþtur.
Bu sebeple, 24.03.2025 tarihinden 25.04.2025 tarihi seans sonuna kadar,
Borsa Ýstanbul AÞ pay piyasalarýnda açýða satýþ iþlemlerinin yasaklanmasýna,
Halka açýk ortaklýklarýn pay geri alýmlarýnýn kolaylaþtýrýlmasýna,
Kredili sermaye piyasasý iþlemlerinin devamý süresince öz kaynak oranýnýn esnetilerek uygulanmasýna
karar verilmiþtir.
Kamuoyuna saygýyla duyurulur.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Al iþte yasak geldi![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Her zamanki ilacý sürmüþler
Açýða satýþý yasaklasan ne olur düþse düþse %10 düþebiliyor zaten
bir halt olacaðý yok.
Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
Borsa Ýstanbul : Pay Piyasasýnda Emir/Ýþlem Oraný ve Ücretinde Deðiþiklik Yapýlmasý Hakkýnda Borsa Ýstanbul Duyurusu:
Pay Piyasasýnda emir/iþlem oraný (OTR) 24/03/2025 ile 25/04/2025 (seans sonuna kadar) arasý dönemde 5:1den 3:1e düþürülmüþtür ve emir/iþlem oraný eþik deðer aþým ücreti 24/03/2025 tarihinden itibaren 0,25 TLden 0,50 TLye yükseltilmiþtir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri