bozgurt thy aldıysan söyle shortlayak.....
Originally Posted by EMLAK bozgurt thy aldıysan söyle shortlayak..... ne istiyorsun adamın tahtasından akçay gelir petoş 13 tlden alıcam der sen gelirsin aldıysan şortlayalım bırakın adamın peşini
Originally Posted by sindoma53 ne istiyorsun adamın tahtasından akçay gelir petoş 13 tlden alıcam der sen gelirsin aldıysan şortlayalım bırakın adamın peşini Bırak yaw şortlarsa şortlasın, herkes nasibini yer
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by sindoma53 ne istiyorsun adamın tahtasından akçay gelir petoş 13 tlden alıcam der sen gelirsin aldıysan şortlayalım bırakın adamın peşini adam düşecek kağıdı iyi buluyor
Originally Posted by EMLAK adam düşecek kağıdı iyi buluyor Hadi la ordan, tüm kaatlar düştü zirvesinden yüzde 20-30 Görende okuyanda sadece beninki düştü sanır Bırak peşimi emlak yohusa hepimiz batıcaz
Originally Posted by *Bozkurt Hadi la ordan, tüm kaatlar düştü zirvesinden yüzde 20-30 Görende okuyanda sadece beninki düştü sanır Bırak peşimi emlak yohusa hepimiz batıcaz petkim hep düştü ama....
Originally Posted by EMLAK petkim hep düştü ama.... Sorma yaw hep dip tazeledi, dibini delmişler yeni uyandım. Ama bu sefer bulduğum tahta çok sağlam
Forum Rules
Yer İmleri