bitcolin kazýmý, 1 aydýr, 83000 fiyattan lönkleyenler, iyi bir trump rüzgarý buldu hafta sonu... 87500'leri garantilediler
orasý KARAR YERÝ
çünkü : kahverengi (87500 ) 2,5 aydýr satanlarýn düþen trend direnci... þortçunun son kalesi... orasý geçildiðinde þort biter, bütün þortlar BATAR
ve kahverengi ile mavi arasýndaki açýklýk miktarý GÜÇtür.
(ve bu grafiði bu hale sokmalarý benim için manidar, çok manalar içeriyor )
bakalým borsalar kapalý iken TRUMP'ýn þortçuya soktuðu 3-4 kýlýç darbesi... þortçuyu öldürecek mi ?
bence öldürmemesi sonucunda, þortçunun dahada cüretlenerek, kýrmýzý barý atmasý gerekir.
atma ihtimalide bence kuvvetli
ez cümle : bu rüzgar ile pazartesi-salý bir iyimserlik, sonrasýnda kayýþa devam diyor
ve kumar masasýna, kuzu emminin karþýsýna oturuyorum![]()
because :
pempeyi geçti isen artýk KAHVERENGÝ'ye götürmek ZORUNDASINDIR.
1 kuruþ altý kesmez, o kahverengiyi yakmak zorundasýn
kahverengi 91200 civarlarýnda
bu 87500 geçilemez ve 91200'e gidilemez ise
el çok bariz belli olur ve longcularýn borsa fýþkýrtýcýlarýnýn bütün argümanlarýnýn içinin boþ olduðu anlaþýlýr.
bu durumda ise, þortçu çok aðýr ceza keser...
76000'den 87000'e gelindi... % 15'e yakýn yükseldi
bir kaðýdý mesnetsiz bir þekilde % 15 yükseltmiþsen, rüzgar terse döndüðünde... olacaklardan dolayý aðlamayacaksýn
burasý çocuk parký deðil... kumar masasý... 50 liraya adam keserler![]()
Yüzyýlýn don olayý gerçekleþti
Ne enflasyon düþer
Ne de faizler düþer
Dolar rezervi bitme noktasýna geldi
Bilançolar cacýk
Nasýl ralli olacak merakla bekliyorum
peki TRUMP, salýdan beri 6 gündür neden boncuk daðýtýyor ?
abd borsalarýnýn ÝÞ YATIRIM gibi bir spekülatörü, manipülatörü yoktur
teknikten anlamazlar biþeyden anlamazlar
MACD indikatörünün yapýsý gereði, çizgiyi kesmiþ ise.. iþ bitmiþtir... kestikten sonra döndüremezsin artýk
fiyat sabit bile kalsa her yeni barda ya SAT kuvvetlenir, ya AL...
solda (kýrmýzý kutu ile iþaretlediðim yerde ) SAT habire kuvvetlendiði için, mavi çizgi ile gelen dönme çabasý para etmemiþ.. SAT verdiði yerde % 16-17 civarýnda düþüþ gerçekleþmiþtir.
(2023'te yeþil iken , kýrmýzýlanmýþ... SAT'a yaklaþmýþ... SAT'a geçiremeyince, gelen YEÞÝLLENME ile 4000'den 6000'e nasýl götürüldüðünü görebilirsiniz )
TRUMP þimdi bu haftaki barda (sarý daire ) içindeki kesiþimi yaptýrmamaya çalýþýyor
biliyorki; bu haftalýk barda kesiþim gelir ve SAT gelirse... iþ bitmiþtir... daha döndüremezsin
söylediðim gibi ÝÞ YATIRIM gibi bir manipülatörleri yokki, borsasýný böyle yapsýn
o dimdik gelen kýrmýzýyý, durdurdu... çizgiyi kestirmedi... 4,5 ay yatayda tutup, piyasanýn düþmesine müsade etmeden duaya çýktý
''Allah'ým noolur noolur ÝYÝ HABER.. '' deye...
iyi haber gelmeyince 400 tl maliyetli 50.000 kontrat THY longu hala elde patladý.. duruyorbu poz maliyetine nasýl gelecek
![]()
''ÇITAK... hem haftalýk hemde SAT var, þortlamak lazým gelmez mi ? '' derseniz
ÝÞ YATIRIM'ýn olduðu yerde bu fiyattan þort açýlmaz
serefsizin biridir... tüm paranýzý alýr
ben trade edebilirim diyen varsa, küçük periyotlar ile (stoba sadýk kalmak þartýyla ) þorta gir-çýk yapabilir.
oturulacak poz longdur
Ne demiþ sarý kafa
Muafiyet falan yok demiþ![]()
Yer Ýmleri