zaten almış yine YÖRÜK KIZINI... keyfine diyecek yoktur
550 borcu falan takmaz artık![]()
![]()
zaten almış yine YÖRÜK KIZINI... keyfine diyecek yoktur
550 borcu falan takmaz artık![]()
![]()
Kuzunun 8500'e gidecek shortlarını hafif hafif ısıtarak yakacaklar, her gün %0,5 az az ısıtacak.
örneğin şu yapıyı ne zaman öğrendiğimi anlatayım sizlere
(bu çizdiğim % 100 doğrulukla gerçekleşti... btc grafiklerine bakarsanız )
ukrayna savaşı çıktığının ertesi günü vadeli 2. seans (taban ya 202450 veya 204450 idi ) oradan döndü 217.000 mi 219.000mi ne kapattı
ertesi gün 216.000 açılıp 220.000 üstümü ne idi
o haftadan sonraki hafta (sanırım çarşamba günü idi ) bi 235.000'den 225.000'emi düştü... yoksa 220.000'den 235.000'e mi gitti... o hareket bu grafikte gönderdiğim hareketin AYNISI idi (15 dakikalık veya 30luk periyotta )
üşendim bakmaya vaktiniz olursa bu anlattığım yeri bakın grafiklerinizde
o zamanlar acemi idim, öğrenme aşamasında idim
''demekki böyle bir durumda böyle bir teknik yapılıyormuş'' diye hafızama kayıt ettim
3 yıl sonra başka bir yatırım aracında, başka bir zamanda, başka bir periyotta... aynı yapıyı gördüğümde
''aha dedim, o gün vadelide grafik nasıl çizildi ise, btc'de de aynısını çizecektir'' deyip
analizi yabuşturdum (ve net şekilde, başka ihtimal olmadığını yazmışım )
ve çizdiğimin aynısı gerçekleşti
Degerli Okuyucularim....
sordum....siki siki sordum....kim bunlar diye....dediki....BIR AVUC RUH ONLAR....
dediki....yaw senin binlerce okuyucn var....bu bir AVUCUDA idare et....
yaw dedim....geliyorlar....niye para kazaniyorsun gozumuzun onunde....niye butun yorumlarin tutuyor....sen manyakmisin diyorlar baaa....
dediki.....onlar borsayi boyle bilyorlar....PARA KAYBEDECEN....yorumlarin tutmuyacak....o zaman seni goklere cikarirlar....
allah allah dedim......
yaaaa oyle dedi....LAZ GUNEYSU....bunlar benim omrumu yediler....hepsi RUH....cesetleri KARACAAHMET mezarliginda....batik borsacilar...emme....ruhlari foruma takili kalmis iste....
lem dedim....CINCI HOCALAR TUTALIM FORUMA....bunlara uflesinler....
oooo dedi....OF da ne kadar hoca var....hepsini tuttuk....UFLEDILER....HEMIDE NASIL UFLEDILER BUNLARA......duzelmiyorlar iste....
vay anasini sayin seyirciler dedim....eeee simdi ben ne yapayim laz dedim....
dediki....deki....herseyimi kaybettim....bakin bu pozizyonumdada battim....
o zaman seni severler.....
okuyucularina rica et.....HEPSI BIR AVUC RUH....idare etsinler....gormezden gelsinler....dedi
GORMEZDEN GELIN USAGLAR.....HEPSI BIR AVUC RUHMUS..
3 hafta dip yapıyormuş gibi yaptı.
tehnikçiler mutlu olsun diye.
çok merhametli ...
BEKLENTI ONCESI SILKELEME IDI BU....yapacagini adim gibi bilyordum.....beklenti faiz karari persembe.....ILK KARI ALDI PIYASA YAPICI....BENDE ALDIM....
o ne yapiyorsa ben onu yapiyorum....
GRAFLARI BIRLIKTE CIZIYORUZ.
euro-dolar....1.03 den 1.13 e firladi...5 BANKA YAPTI BUNU....geride yazmistim....
peki bu ne yapti ulkeler borsa ve tahvillerine....
TURKIYE BORSASINA carry trade ucun giren 1 MILYON EURO para....borsanin dusmesi....VE EURO nun tl ye karsi degerlenmesi ile ZARARA GIRDI....simdi satiyor.....euro alip kaciyorlar....cunki EURO-DOLAR i amriki 1.25 e basmak istiyor...ayni sekilde turk tahviline giren EURO da cikiyor suan....
amrikiye girmis milyarlarca EURO.....amrikiyi satip kaciyor....avrupaya....euro-dolar 1.25 olur diye....
TARIFLERLE BASLIYAN.....BUYUK RESET....PARITELERE GECECEK DEMISTIM....GECTI....bu amrikide S@P yi 4000 e basacak....4850 ye indi ve dondu....DONMEDI ASLINDA....sistemik kriz olur korkusu ile OTORITE orada tuttu...bizim piyasalara etkileri bende sakli....adim adim....PARA YAPA YAPA....yazacagim.
iste bu tur bilgilerle....BEN....GRAFLARI CIZIYORUM....PARA YAPIYORUM.
Yer İmleri